Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano: ‘Het hele jaar door tuin- en terrasseizoen!’
Met de horecaoverkapping V950 – Lugano van Verano® kan het hele jaar door terrasjesseizoen worden gecreëerd.

Verano: ‘Het hele jaar door tuin- en terrasseizoen!’

​“Terrasoverkappingen zijn de ideale oplossing om het hele jaar plezier te beleven aan tuin en terras”, meent hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “Doordat de zomers steeds langer duren, wil mensen niks liever dan zo veel mogelijk van hun vrije tijd in de buitenlucht doorbrengen. Een terrasoverkapping zorgt voor bescherming tegen de invloeden van uiteenlopende weersomstandigheden zoals zon, regen en wind. De terrasoverkapping is een oplossing om het seizoen te verlengen, voor zowel consument als zonweringspecialist.” 

V908 – Ledro

“De terrasoverkapping V908 – Ledro is enthousiast ontvangen door onze partners en is dan ook niet voor niets een van de meest populaire terrasoverkappingen uit de Verano® collectie”, constateert Evelien Janssen-Verweij. “De aluminium profielen zijn qua omvang mooi in proportie en een maximale uitval van 4500 mm zorgt ervoor dat dit verandadak in veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een polycarbonaat- of glasdak en de optie om led-verlichting toe te voegen, maken de mogelijkheden om met deze overkapping een gezellige buitenkamer te creëren eindeloos. De extra leefruimte die terrasoverkappingen creëren zorgt bovendien voor een stijging van de waarde van een woning. Tot slot kan de terrasoverkapping V908 – Ledro gemakkelijk worden gecombineerd met andere producten, zoals de verschillende glaswanden uit de Verano® collectie.” 

De terrasoverkapping V908 – Ledro van Verano® maakt het mogelijk om het buitenseizoen te vervroegen en te verlengen.

V950 – Lugano

Naast het ruime aanbod van terrasoverkappingen voor woningen, biedt Verano® een aantal producten aan die zich bij uitstek lenen voor de horecabranche. Een horecaterras kan door de toepassing van deze producten eerder en langer worden gebruikt, waardoor de horecaondernemer een concurrentievoordeel heeft. “De omzet in én buiten het terrasseizoen kan daardoor aanzienlijk toenemen”, aldus Evelien Janssen-Verweij. “Door de terrasoverkapping te combineren met glaswanden, creëert de ondernemer bovendien een winterproof terras en met de optionele led-verlichting kunnen consumenten in de avond langer blijven zitten. Kortom, het hele jaar lang terrasjesseizoen!” De populaire V950 – Lugano is hier volgens Evelien Janssen-Verweij hét voorbeeld van. “Door zijn grootte is deze horecaoverkapping met vouwdak – eventueel uitgerust met glaswanden – de ideale oplossing om het hele jaar van het terras gebruik te kunnen maken. De Lugano gaat uit één stuk tot maar liefst 7 meter breed met een uitval van eveneens 7 meter. Mocht het nodig zijn om een groter terras te overspannen, is het mogelijk om meerdere overkappingen te koppelen.” 

Het pvc-doek van de horecaoverkapping wordt elektrisch bediend. Ook op een regenachtige dag kan van het terras gebruik worden gemaakt, want het doek is waterdicht en de waterafvoerbuis en het gootprofiel zorgen ervoor dat regenwater netjes wordt weggesluisd. De overkapping is voorzien van beschermplaten om het opgevouwen doek te beschermen als het dak geopend is.   υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details