Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Een totaalpakket voor partners en horecaondernemers’
Restaurant Sillyfox is gevestigd op de bovenste etage van de monumentale Wiebenga Graansilo aan de CHV Noordkade in Veghel. V745 – Luderitz windschermen zorgen ervoor dat gasten ook ‘in de hoogte’ uit de wind kunnen zitten.

Verano®: ‘Een totaalpakket voor partners en horecaondernemers’

“Niet voor niets draait de horeca in de zomermaanden overuren”, constateert hoofd communicatie Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “We genieten van een kopje koffie op het terras, dineren bij een restaurant of drinken een borreltje tot de zon ondergaat. Dat hoeft zich echter niet te beperken tot de zomermaanden. Met een ruim assortiment aan horecazonwering en talloze cross selling-mogelijkheden biedt Verano® een totaalpakket voor zijn partners en voor horecaondernemers.” 

Gekoppelde V950 – Lugano vouwdaken. Overkappingen met een Zwitserse naam in een typisch Hollands landschap.

Genieten bij zon én regen

“De horecazonwering van Verano® is dynamisch en daardoor snel aanpasbaar gedurende het hele jaar”, aldus Evelien Janssen-Verweij. “Dit betekent dat eenvoudig – en geheel elektrisch – kan worden ingespeeld op veranderingen van het weer. Willen gasten genieten van de zon of van een frisse wind, geen probleem, in een handomdraai kan het klimaat op het terras worden veranderd. Terrassen kunnen door de producten van Verano® te gebruiken eerder en langer in het jaar en tot later in de avond worden gebruikt, waardoor het concurrentievoordeel en de omzet, in en buiten het terrasseizoen, voor de horecaondernemer aanzienlijk toeneemt.” 

Horecazonwering

“Met onze uitgebreide collectie (lamellen)overkappingen, glaswanden, pergolazonweringen, zonneschermen en windschermen bieden wij de ideale producten aan voor horecaondernemers die hun terrasseizoen willen verlengen. De populaire V950 – Lugano is hier hét voorbeeld van. Door zijn grootte is deze horecaoverkapping met vouwdak, eventueel uitgebreid met glaswanden en verandazonwering, de ideale oplossing om het gehele jaar gebruik te kunnen maken van een terras.” 

Tumba bij familierestaurant Wittern in Veghel.

“Andere populaire overkappingen zijn de pergolaoverkapping V642 – Tumba en lamellenoverkapping V870 – Arezzo. Door het zonwerende, waterafstotende, weerbestendige, met rits in de zijgeleiding gefixeerde uni-doek van de Tumba kunnen gasten genieten in de zon en zitten ze droog bij een regenbui. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette. De lamellenoverkapping V870 – Arrezo heeft een dak met elektrisch bedienbare lamellen, waarmee eenvoudig de hoeveelheid licht en ventilatie op het terras kan worden bepaald. In gesloten stand is het dak van de overkapping spatwaterdicht, in open stad wordt een waar kunstwerk gecreëerd! Door de dynamische inzetbaarheid van deze producten kunnen horecaondernemers snel schakelen en zich volledig focussen op hun klanten.” 

“Naast overkappingen en pergolazonweringen, is het beweegbare windscherm V745 – Lüderitz de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair product onder horecaondernemers. Het glazen windscherm kan worden gebruikt om het terras rondom af te sluiten, zodat terrasbezoekers uit de wind van het buitenzijn kunnen genieten. Het terras kan hierdoor zelfs op frisse herfst- en lentedagen worden gebruikt, waardoor het Lüderitz windscherm zich vanzelf terugverdient!” 

En meer…

“Horecazonwering zorgt niet alleen voor klimaatregulatie, maar vooral voor sfeer. De producten zijn dankzij hun design een lust voor het oog en daarmee een welkome toevoeging aan ieder terras. Het is dan ook niet voor niets dat twee van onze producten, de pergolazonwering V642 – Tumba en de overkapping V875 – Belluno, dankzij hun elegante en innovatieve design zijn bekroond met de Red Dot Design Award.” 

“Op de afgelopen Polyclose vakbeurs mochten we de prijswinnende Belluno en nog een aantal innovatieve producten introduceren die ideaal zijn voor de horecaondernemer”, besluit Evelien Janssen-Verweij. “Daaronder het zonnescherm V490 – Palermo. Dit zonnescherm is ideaal voor de grote terrassen, met een maximale breedte van wel 14 meter! Ook de elektrische verandazonwering V620 – Salo is een mooie toevoeging voor een terras. Door de zonwering te plaatsen onder een overkapping, wordt een plek gecreëerd die beschutting biedt tegen zon én regen. De nieuwe introducties uit het Verano®-productgamma zijn binnenkort verkrijgbaar.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details