Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano: ‘Een goede kleurkeuze maak je thuis’

Verano: ‘Een goede kleurkeuze maak je thuis’

De functionele eigenschappen van rolluiken zijn alom bekend. Zo zorgen ze niet alleen voor verduistering, maar werken ook geluiddempend, isolerend en zorgen voor extra veiligheid in woning of bedrijfsgebouw.

“Omdat rolluiken vaak een groot deel van de gevel beslaan, is de kleur van lamellen en omkasting enorm belangrijk”, zegt marketingcoördinator Evelien Janssen-Verweij. “Met het toevoegen van de kleuren kwartsgrijs, V66, zwartgrijs, V72, en omberggrijs, V73, zijn de mogelijkheden een hele tijd geleden al enorm uitgebreid. De aanvragen van gratis kleurstalen van rolluiklamellen in onze module op verano.nl/gratis-kleurstalen bewijzen de populariteit van deze nieuwe kleuren grijs, die bijvoorbeeld enorm goed aansluiten bij nieuwbouwhuizen.”

Gratis kleurstalen

In de kleurstalenmodule op de website van Verano kunnen consumenten geheel gratis vijf kleuren naar keuze aanvragen. Op deze manier biedt Verano ze de mogelijkheid om de kleurstalen te bekijken in hun eigen omgeving. Kleurkeuzes kunnen worden gemaakt door materialen en kleuren te vergelijken met kleuren in het interieur of exterieur. “Door onze premium Verano® partners te betrekken bij de aanvragen van kleurstalen kunnen consumenten ook direct worden voorzien van advies op maat of een vrijblijvende offerte”, aldus Evelien Janssen-Verweij.   υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details