Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Rolluiken

Verano: ‘Een goede kleurkeuze maak je thuis’

2 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De functionele eigenschappen van rolluiken zijn alom bekend. Zo zorgen ze niet alleen voor verduistering, maar werken ook geluiddempend, isolerend en zorgen voor extra veiligheid in woning of bedrijfsgebouw.

“Omdat rolluiken vaak een groot deel van de gevel beslaan, is de kleur van lamellen en omkasting enorm belangrijk”, zegt marketingcoördinator Evelien Janssen-Verweij. “Met het toevoegen van de kleuren kwartsgrijs, V66, zwartgrijs, V72, en omberggrijs, V73, zijn de mogelijkheden een hele tijd geleden al enorm uitgebreid. De aanvragen van gratis kleurstalen van rolluiklamellen in onze module op verano.nl/gratis-kleurstalen bewijzen de populariteit van deze nieuwe kleuren grijs, die bijvoorbeeld enorm goed aansluiten bij nieuwbouwhuizen.”

Gratis kleurstalen

In de kleurstalenmodule op de website van Verano kunnen consumenten geheel gratis vijf kleuren naar keuze aanvragen. Op deze manier biedt Verano ze de mogelijkheid om de kleurstalen te bekijken in hun eigen omgeving. Kleurkeuzes kunnen worden gemaakt door materialen en kleuren te vergelijken met kleuren in het interieur of exterieur. “Door onze premium Verano® partners te betrekken bij de aanvragen van kleurstalen kunnen consumenten ook direct worden voorzien van advies op maat of een vrijblijvende offerte”, aldus Evelien Janssen-Verweij.   υ

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details