Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Verano®: ‘Een brede collectie glas- en schuifwanden’
Arezzo in wit, gecombineerd met V755 – Nova schuifframes.

Verano®: ‘Een brede collectie glas- en schuifwanden’

De herfst is wat ons betreft echt het seizoen voor glas- en schuifwanden”, zegt marketingcoördinator Evelien Janssen-Verweij van Verano®. “De zomer is geweest en de avonden worden alweer snel korter, maar toch willen we het zomergevoel nog niet helemaal opgeven. Bij lagere temperaturen geven glas- en schuifwanden vaak net dat extra stukje beschutting om het comfort onder de overkapping hoog te houden.” 

“Verano® heeft een brede collectie glas- en schuifwanden die naadloos aansluiten bij onze eigen terrasoverkappingen en lamellendaken. De vaste kozijnen zijn nog altijd populair om de zijkanten van een terrasoverkapping af te sluiten, maar aan de voorzijde kiezen eindgebruikers vaak voor schuifbare glaswanden om een vrije doorloop te behouden.” 

“Met onze V772 – Moli, die opent en sluit middels een vouwsysteem, bieden we daarnaast ook een vouwbare variant. In geopende toestand vormen de panelen samen een pakket, waardoor praktisch de gehele vrije doorloop onder de overkapping behouden blijft. Bovendien geeft het harmonicasysteem natuurlijk een leuk effect aan een overkapping.” 

“Onze lamellenoverkappingen worden vaak gecombineerd met het schuifframe V755 – Nova”, besluit Evelien Janssen. “De Nova schuifwand bestaat uit een soepel lopend, verschuifbaar frame dat is voorzien van houten of aluminium lamellen. Door de schuine stand van de lamellen-daken biedt het schuifframe bescherming tegen de invallende zon en breekt het de wind. Daarnaast zorgt het frame ervoor dat de inkijk van buitenaf belemmerd wordt, waardoor de Nova dus ook heel geschikt is om privacy op een terras te creëren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details