Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Veraluxe eerste Nederlandse Renson Premium Ambassador
Luuc en Manon Strucks van Veraluxe ontvingen hun Renson Premium Ambassador-schild uit handen van Jorn Dams (Head of Sales Renson Outdoor).

Veraluxe eerste Nederlandse Renson Premium Ambassador

Premium Ambassadorship als deel van Veraluxe 2.0

Met een feestelijk event op donderdag 23 maart 2023 vierde Veraluxe Luxury Outdoor niet enkel de lancering van Veraluxe 2.0 maar eveneens de erkenning als Renson Premium Ambassador, als eerste in Nederland. “Het Renson Premium Ambassadorship is een mooie bevestiging dat onze keuze 5 jaar terug om full focus te leggen op 1 merk de goede was. Door de combinatie van een sterke partner als Renson met de professionalisering die wij doorvoerden, zien wij met vertrouwen de toekomst tegemoet”, klinkt het bij Veraluxe eigenaar Luuc Strucks.

High-end projecten met kwalitatieve materialen

Veraluxe startte in 2012 toen Luuc Strucks merkte dat de combo van deskundig advies, hoogwaardige producten en een professionele montage al te vaak spaak liep. “Met Veraluxe focusten wij aanvankelijk op het middensegment”, herinnert de eigenaar zich. “Toen de vraag naar terrasoverkappingen met lamellen steeg, kwamen wij in contact met Renson. Dat contact was eigenlijk meteen wat wij zochten: een betrouwbare partner die ons toelaat om high-end projecten te realiseren, mét kwalitatieve materialen. Wij kozen er dan ook voor om sinds 2018 meer en meer op Renson te focussen, wat op de Nederlandse markt eerder ongewoon is. Die aanpak – waarbij we dan ook echt specialist zijn in het toepassen van Renson-producten – slaat aan en zorgt dat ons zeskoppig team de handen vol heeft.”

Het team van Veraluxe (v.l.n.r.): Geoffrey Schuil, Marc Strucks, Luuc Strucks, Manon Strucks, Marc Ates, Wendy Tiebosch en Ninthe van der Venne.

Veraluxe 2.0

De weg die Veraluxe in 2018 insloeg, vergde ook de nodige investeringen. “Met het oog op dat soort projecten, kochten wij in 2019 een nieuw pand aan. We verbouwden tijdens de coronaperiode zodat wij vandaag een stijlvol gebouw hebben met 300 m² showroom met hoog plafond en een realistische inrichting. De grote glaspartijen die binnen en buiten in elkaar laten lopen zijn voorzien van zonwering om het binnen een ‘healthy space’ te houden. De 100 m² grote voortuin hebben we aangelegd en wordt perfect onderhouden zodat de Linarte-elementen en de eSafe-pakket­brievenbussen er kunnen schitteren. Het magazijn van 400 m² kreeg uitrusting op maat van de Renson leveringen.”

Naast de fysieke faciliteiten pakte Veraluxe ook haar website, branding en verdere professionalisering aan. “Met het event gisteren lanceren we eigenlijk de 2.0-versie van Veraluxe”, zegt Luuc Strucks trots. “Met die aanpak – en gesteund door partner Renson – heb ik er vertrouwen in dat wij de jaarlijkse groei van 30% zullen doorzetten.”

Tijdens een feestelijk event op 23 maart 2023 vierde Veraluxe de erkenning als eerste Nederlandse Renson Premium Ambassador.

Renson Premium Ambassador

Als Premium Ambassador is Veraluxe het eerste aanspreekpunt voor Renson-klanten in de buurt. De Renson Premium Ambassadors zijn een selecte groep van kwaliteitsverdelers in de markt. Het Renson Premium Ambassador kwaliteitslabel houdt in dat je als jarenlange verdeler van Renson 100% ervaring hebt met de producten. Zowel commerciële als technische productkennis zijn hier van cruciaal belang.

Bezoek de kersverse Renson Premium Ambassador Veraluxe hier: Industrieweg 18, 6662 PA Elst, of ontdek hun vernieuwde website: www.veraluxe.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details