Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
VERA VENRAY STELT VOOR:

VERA VENRAY STELT VOOR:

DE KUBISTISCH VORMGEGEVEN TERRASOVERKAPPING Q BULL

Vera Venray heeft de vakwereld op Polyclose verrast met de imposante terrasoverkapping Q Bull die zowel halfvrijstaand als vrijstaand kan worden gebruikt. Zowel dealers als collega-zonweringproducenten hebben er erg positief op gereageerd en de consument loopt er inmiddels ook warm voor.

Michèl Willemse heeft duidelijk zijn eigen stempel op de Q Bull gedrukt. “Persoonlijk houd ik niet van de schuine vorm van terrasdaken. Daarom hebben we voor zuiver verticale en horizontale lijnen gekozen.” Binnen die kubistische structuur zijn de glazen dakpanelen op afschot geplaats. Alle maten zijn in verhouding om een optimaal totaalplaatje te vormen dat eindgebruikers aanspreekt. “Omdat we eigen verkoop hebben, staan we in voortdurend contact met eindgebruikers en voelen dus als geen ander aan wat zij willen”, aldus Willemse.

vera-venray-dsc_0271-2-kopieren

De Q Bull is leverbaar met een vrije overspanning tot 7 m breed, zonder tussenstijl. De maximale uitval is 4 m. De overkapping is standaard leverbaar in de kleuren RAL 9010 structuur, antracietgrijs RAL 7016 structuur en zwart, RAL 9005 structuur, en tegen meerprijs in elke RAL kleur naar wens. Behalve voor helder glas kan de eindgebruiker ook kiezen voor exclusief getint glas of voor een combinatie van beide.

Om de gebruiksmogelijkheden van de Q Bull verder te vergroten zijn er verschillende opties. Daaronder screens en glazen wanden. Ook hier de keuze uit helder of getint glas. De onderrails voor de glaswanden hebben aluminium inlegstrips voor een betere loop van de glaspanelen. Ook tocht- en geluidwerend dubbel glas behoort tot de mogelijkheden. Een optie die in ontwikkeling is, is een glazen wand die bestaat uit een vaste ruit beneden en ruit boven die omlaag en omhoog kan bewegen.

Voor avondverlichting kunnen led-spots in de liggers worden ingebouwd en er wordt gewerkt aan led-strips, verwarming en een passende zonwering. “De Q Bull kan natuurlijk van een onder- of bovenliggende zonwering worden voorzien, maar wij denken daarnaast aan smalle jaloezieën die in geleiders tussen de liggers van het dak worden gemonteerd. Een dergelijke oplossing past heel mooi bij de look die wij voor de Q Bull voor ogen hebben”, besluit Michèl Willemse. Vera Venray is nog niet klaar met de Q Bull en de zonweringwereld dus ook niet.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details