Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Velux lanceert ‘Velux App Control’ voor een smart home experience

Velux lanceert ‘Velux App Control’ voor een smart home experience

Dankzij de introductie van de app is het vanaf nu mogelijk je dakraam en raamdecoratie op afstand te bedienen en wordt het regelen van frisse lucht en de lichtinval in huis eenvoudiger dan ooit.

Naar schatting zijn er wereldwijd zo’n 175 miljoen[1] slimme huizen. En met 3,6 miljard smartphonegebruikers wereldwijd in 2020[2] zijn er steeds meer consumenten die verschillende aspecten van hun leven, waaronder hun huis, met één druk op de knop onder controle hebben. 

VELUX App Control: een geïntegreerde toepassing voor comfort, veiligheid en gebruiksgemak 

Door één druk op de knop, of door middel van een spraakmemo via de VELUX App Control, zijn gebruikers nu in staat om alle VELUX INTEGRA® dakramen, jaloezieën en rolluiken te bedienen, of ze nu op netstroom of zonne-energie werken. Een raam per ongeluk vergeten te sluiten? Geen probleem! Met VELUX App Control sluit je je ramen vanaf een grote afstand. Snel en veilig. De app – die rechtstreeks door de gebruiker kan worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van een VELUX-installateur – biedt toegang aan meerdere gebruikers en stembediening via Hey Google en de Apple HomeKit. Controle van binnenuit is nog nooit zo eenvoudig geweest! 

Een Smart Home-duo voor een gemakkelijker leven  

Onlangs lanceerde VELUX de nieuwste 2-in-1 en 3-in-1 dakramen. Deze dakramen worden geleverd met een handmatige sluiting die – afhankelijk van de wensen van de consument – naar VELUX INTEGRA® kunnen worden omgebouwd voor een gemakkelijke automatische bediening. Voor een optimale gemoedsrust biedt de nieuwe VELUX App Control gebruikers de mogelijkheid om hun VELUX-producten op netstroom of zonne-energie te bedienen vanaf hun smartphone.

Installatie

De VELUX App Control starter kit is verkrijgbaar bij [URL] voor 99,17 EUR excl. BTW. Download VELUX ACTIVE via NETATMO in de App Store of Google Play en volg de in-app instructies.

Prijzen en beschikbaarheid 

Kijk hier voor meer informatie over VELUX App Control 
Kijk hier voor meer informatie over VELUX 2-in-1 dakraam

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details