Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Vacatures bij Weinor

Vacatures bij Weinor

Wij zijn marktleider voor zon- en weerwering op het terras in Noord-Europa. Onze dynamische en moderne onderneming met hoofdkantoor in Keulen produceert zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases voor het hogere segment. Onze op maat gemaakt producten worden via ons dealernetwerk verkocht aan de eindgebruiker. Bij ons zijn ca. 330 medewerkers actief. Door onze succesvolle resultaten, de doelstelling hoge klanttevredenheid en de positieve marktontwikkeling zoeken we per direct versterking voor ons team in Zwolle, in de vorm van:

  • Technisch en bouwkundig adviseur (engineering-afdeling): de ideale kandidaat heeft ervaring met het CAD-programma, is in staat om statische systemen te berekenen en spreek naast Nederlands ook de Duitse taal. We zoeken iemand die het leuk vindt om technisch en bouwkundig advies te geven aan onze klanten (B2B) en natuurlijk iemand met een passie voor de dynamische wereld van zon- en weerwering!
  • Web/Software ontwikkelaar (IT-afdeling): we zoeken iemand met ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met ASP-NET en JavaScript. Iemand met gedegen kennis van de webtechnologieën HTML, CSS en andere. De persoon die we zoeken spreekt naast Nederlands ook Engels en misschien zelfs wel Duits.

We zijn er actief naar op zoek! En hopen snel gemotiveerde mensen te vinden. Weinor biedt goede arbeidsvoorwaarden, een open managementcultuur, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een moderne werkplek binnen een enthousiast team.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details