Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

Vacatures bij Weinor

weinor-1-kopieren

25 februari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Wij zijn marktleider voor zon- en weerwering op het terras in Noord-Europa. Onze dynamische en moderne onderneming met hoofdkantoor in Keulen produceert zonneschermen, terrasoverkappingen en Glasoases voor het hogere segment. Onze op maat gemaakt producten worden via ons dealernetwerk verkocht aan de eindgebruiker. Bij ons zijn ca. 330 medewerkers actief. Door onze succesvolle resultaten, de doelstelling hoge klanttevredenheid en de positieve marktontwikkeling zoeken we per direct versterking voor ons team in Zwolle, in de vorm van:

  • Technisch en bouwkundig adviseur (engineering-afdeling): de ideale kandidaat heeft ervaring met het CAD-programma, is in staat om statische systemen te berekenen en spreek naast Nederlands ook de Duitse taal. We zoeken iemand die het leuk vindt om technisch en bouwkundig advies te geven aan onze klanten (B2B) en natuurlijk iemand met een passie voor de dynamische wereld van zon- en weerwering!
  • Web/Software ontwikkelaar (IT-afdeling): we zoeken iemand met ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met ASP-NET en JavaScript. Iemand met gedegen kennis van de webtechnologieën HTML, CSS en andere. De persoon die we zoeken spreekt naast Nederlands ook Engels en misschien zelfs wel Duits.

We zijn er actief naar op zoek! En hopen snel gemotiveerde mensen te vinden. Weinor biedt goede arbeidsvoorwaarden, een open managementcultuur, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een moderne werkplek binnen een enthousiast team.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details