Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Vacature Deponti | Accountmanager Midden-Nederland

Vacature Deponti | Accountmanager Midden-Nederland

Wat is jouw opdracht?

Deponti is een zeer ambitieuze en snelgroeiende organisatie die continu bezig is met het slim doorontwikkelen van zijn bestaande en nieuwe producten. Van aluminium terrasoverkappingen tot glazen schuifwanden; klantgerichtheid, kwaliteit, duurzaamheid en onderscheidend design staan centraal. Aan de hand van deze kernwaarden heeft Deponti een heldere ambitie, namelijk duurzaam groeien in verschillende Europese markten!

Als Accountmanager Midden-Nederland draag je bij aan de groeiambitie van Deponti door binnen jouw rayon een groot aantal nieuwe dealers aan je te binden en hen op heldere wijze te overtuigen van de vele voordelen van Deponti. Daarnaast onderhoud je de relaties met bestaande klanten en probeert deze verder uit te breiden. Het resultaat hiervan is lange termijn relaties met tevreden klanten, waardoor jij omzetgroei in jouw rayon realiseert.

Hoe ga je dat aanpakken?

Ben jij de commerciële aanjager die de business van Deponti in het midden van het land naar nieuwe hoogtes brengt? Door het rayon goed in kaart te brengen, heb je als geen ander zicht op de potentie en mogelijkheden om nieuwe dealers aan je te binden. Daarnaast verlies je de bestaande klanten niet uit het oog en zoek je continu naar kansen om nog meer groei te realiseren.

Gedurende de eerste periode ligt de focus op het leggen van contact met de meest kansrijke partijen in het gebied. Daarna bouw je deze contacten verder uit naar diepgaande lange termijn relaties. Je blinkt uit in acquisitie en put energie uit het enthousiasmeren en overtuigen van bestaande en nieuwe klanten. Dit doe je door méér te zijn dan de standaard verkoper: je bindt klanten op persoonlijke wijze aan je door hen met jouw enthousiasme en vakkennis te overtuigen van de vele mogelijkheden met Deponti producten.

In deze zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid is het van belang zelf je afspraken te plannen, klantgegevens up-to-date te houden en samenwerking te zoeken met de binnendienst. Je bent in deze functie één dag in de week op het kantoor in Oss voor de salesmeeting met de andere accountmanagers en je rapporteert aan de Commercieel Manager.

Wat breng je daarvoor mee?

  • MBO+ /HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur 3-5 jaar buitendienst ervaring
  • Ervaring met een indirect saleskanaal is een pre
  • Vermogen om te overtuigen; uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Jong van geest en een open uitstraling
  • Energiek, teamspeler, ondernemend, zelfstandig
  • Woonachtig in het rayon

Klik hier voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details