Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur

Unilux bouwt een Levensgroot Insectenhotel!

aankondigingeht-kopieren

9 maart 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Het gaat slecht met de insectenpopulatie in Nederland. Unilux (insectenwering) kiest er daarom voor om vanaf 2020 mensen meer bewust te maken van de insectensterfte in de wereld én de desastreuze gevolgen die dat met zich meebrengt. Dat klinkt misschien bijzonder voor de marktleider in insectenwering maar het is tijd om hand in eigen boezem te steken en aan de slag te gaan!

Wij hebben een product in handen waarmee insecten buiten goed werk kunnen (blijven) doen en niet binnen. We hebben lang genoeg toegekeken, we willen branche breed de boodschap verkondigen;Bescherm de insecten tegen de mens(en). Dat doen we door een grote RTL TV campagne en extra ondersteuning op allerlei fronten. Bij deze sturen we u een perskit toe met uitleg over de campagne en bijpassend beeldmateriaal van het prachtig vormgegeven Levensgrote Insectenhotel dat we bouwden samen met het programma Eigen Huis & Tuin van RTL4.  Klik hier!

Op 14 maart (18.05u) en 15 maart (9.35u) is de uitzending bij RTL 4. Dit mag u dus niet missen! De presentator van het programma gaat in gesprek met bioloog Arjan Postma en samen kijken ze naar wat men kan doen om in eigen omgeving zorg te dragen voor het behoud van de insecten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details