Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Unilux biedt dealers B2C platform

Unilux biedt dealers B2C platform

Tijdens de eerste intelligente lockdown van 2020 bleek echter dat sommige handige eindgebruikers best zelf kunnen meten en monteren. Ondanks dat het best lastig kan zijn stegen de online verkopen in deze periode. Daarvan profiteerden de horrenspecialisten altijd al van omdat zij een commissie ontvangen van de geleverde horren. 

In eerste instantie stegen de verkopen omdat thuisbezoek niet wenselijk was tijdens een lockdown, maar later ook omdat de reactietijd van de horrenspecialisten flink kon oplopen tijdens het drukke seizoen. Om nu de horrenspecialisten nog meer tegemoet te komen heeft Unilux besloten de verkoopcommissie aan dealers te verhogen. Zo kunnen de horrenspecialisten de consument die geen bezoek aan huis wil, wat korting wenst of een snellere montagetijd wenst in tijden van drukte met een gerust hart doorverwijzen naar www.unilux.nl zónder marge mis te lopen. Dit gebeurt met een persoonlijke link of op basis van postcode. 

Wie kan hiervan gebruik maken? Alle gecommitteerde Unilux horrenspecialisten komen voor deze dienst in aanmerking! Zonder investeringen in een complexe maatwerk webshop profiteren zij dus het meest van de uitgebreide B2C marketing campagnes op internet, radio en TV van Unilux. Wilt u als dealer ook weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details