Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Unilux bestaat 30 jaar!

Unilux bestaat 30 jaar!

Sinds 1990 staat de levering van enkel de beste insectenwering op maat aan alle (inmiddels) 1600 horrenspecialisten in de Benelux iedere dag centraal in ons bedrijf. Afgelopen weekend werd hier uitgebreid bij stil gestaan.

 

De U van Uniek;

Unilux ontwikkelt en produceert alle producten zelf in eigen huis. Onze fabriek is gevestigd in het Brabantse dorp Boxtel, tussen Den Bosch en Eindhoven gelegen direct aan de A2. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlak maken we zelf alles voor u op kleur en maat met zo’n 100 medewerkers. Unilux producten worden uitsluitend onder Unilux merknaam verhandeld via de dealers of webshop. Wij kopen geen systemen in van buitenlandse toeleveranciers, zoals andere  horrenleveranciers, simpelweg omdat die niet geschikt zijn voor Nederlandse raam/deur systemen. Alleen in Nederland draait uw achterdeur naar buiten open; dit is bijna wereldwijd een uniek gegeven waardoor andere oplossingen nodig zijn. Bij Unilux hebben we alle kennis en kunde in huis om juiste oplossingen voor Nederlandse ramen en deuren te leveren.

“licht doet leven”  (lux aeterna) 

– wisten de oude Grieken al. Met daglicht en lucht creëer je het beste binnen klimaat.

L van lux(e);

Unilux maakt van een goed stuk horgaas een gebruiksvriendelijke oplossing voor toepassing om uw woning vrij te kunnen houden van insecten. Comfortabel in gebruik, kwalitatief het allerbeste en onopvallend aanwezig. Een huis vrij van ongedierte brengt u naast een ongestoorde nachtrust dan ook veel comfort. Maar vooral ook het insectenvrij kunnen ventileren is een noodzaak voor een gezonde leefomgeving.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details