Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Binnenzonwering & raamdecoratie

Uitgebreide nieuwe Duette®-collectie

Duette® van Zonnelux in een zwarte verduisterende fulltone.

2 maart 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Zonnelux sloot het jaar af met een uitgebreide nieuwe Duette®-collectie, met meer dan 200 stofkwaliteiten in smaakvolle kleuren, structuren en dessins. “Denk hierbij aan mooie rijke linnenlook, maar ook aan subtiele parelmoer glans of niet te vergeten de exclusief voor Zonnelux ontwikkelde dessinkleuren.” 

Het overgrote deel van de collectie is in zowel 25 mm als 32 mm verkrijgbaar, laat Zonnelux weten. “Beide plooibreedtes worden als stalen in een sfeervol inspiratieboek gepresenteerd, met daarbij – geheel in Zonneluxstijl – een mooi fotoboek in de kaft verwerkt voor nog meer informatie en sfeerimpressie. In het boek is ook een handige uitneembare profielkaart toegevoegd, om een nog beter beeld te krijgen van hoe de Duette® er in zijn geheel uit komt te zien.” 

De collectie kenmerkt zich vooral door een groot aantal fulltone-kwaliteiten, waar tegenwoordig steeds meer vraag naar is, constateert Zonnelux. “Zelfs een zwarte verduisterende fulltone ontbreekt niet in de beide plooibreedtes.” 

Duette® is anno nu een van de meest populaire raamdecoratie­producten. Dat komt niet alleen doordat het een elegant en sfeervol product is, maar ook omdat het isolerende effect van de honingraatstructuur van de Duette® een duurzaam product maakt. Een aantal stoffen in de collectie van Zonnelux heeft een dubbele honingraatstructuur, waardoor zelfs drie luchtkamers ontstaan. “Daardoor is het één van de meest energiebesparende raamdecoraties op de markt”, aldus het bedrijf. “Er is geen kwaliteit met een hoger isolatievermogen dan de Architella-kwaliteit!” 

Om eindgebruikers nog meer comfort en luxe te laten beleven, kan de nieuwe Duette®-collectie van Zonnelux elektrisch worden bediend. Het concept is gebaseerd op eenvoud in installatie, programmering en gebruik. De accumotoren zijn volledig in het systeem geïntegreerd en kunnen ook top-down-bottom-up worden aangestuurd. De gordijnen kunnen dan zowel aan de boven- als onderzijde elektrisch worden geopend. De elektrische Duette® kan eenvoudig worden bediend met een pullbediening, afstandsbediening, app of spraak. Met timers en scenario’s kan de raamdecoratie automatisch worden geactiveerd.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details