Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Totallux: ‘Ontmoet onze nieuwe verkoopkampioenen!’

Totallux: ‘Ontmoet onze nieuwe verkoopkampioenen!’

Outdoor living bloeit al jaren en is nog steeds een groeisector. Verlichting is belangrijk en wordt meer en meer gevraagd om de gebruiksmogelijkheden van bijvoorbeeld terrasoverkappingen te vergroten. Dan komt een specialist als TOTALLUX in beeld. Het bedrijf is heel succesvol in die markt en ontwikkeld plannen om uit te breiden in de richting van België, Duitsland en andere landen. 

“Met een 20-jarige reputatie voor kwaliteit, service en innovatie is TOTALLUX een gevestigde waarde en een toonaangevende naam in ledverlichting”, zegt oprichter en CEO Jan Mark Zumpolle. “Ons verkoopteam is het vorig jaar gegroeid met de waardevolle toevoeging van Lotte Oostrum en Jasper Gaarenstroom, respectievelijk expert en aankomend expert in ledverlichting én verkoop.”  

Vrijstaande overkapping met TOTALLUX ledverlichting.

Lotte Oostrum: Head of Sales Netherlands

“Licht maakt alles mooier”, zegt Lotte Oostrum, Head of Sales Netherlands bij TOTALLUX. “Het geeft voldoening om te kunnen bijdragen aan de beleving van de eindgebruiker. TOTALLUX verstaat de kunst om kwaliteitsproducten te leveren door assemblage in eigen huis. Hierdoor kunnen we veel klanten optimaal bedienen en tevredenstellen.” 

Voordat Lotte Oostrum bij TOTALLUX in dienst trad, was zij co-head of sales bij een Belgische fabrikant van ledverlichting, gespecialiseerd in algemene en noodverlichting. Daar deed zij naast lichttechnische kennis ervaring op met het werken met en adviseren van grote instellingen, zoals universiteiten en ziekenhuizen. 

“Het is belangrijk om als bedrijf bij te blijven en te nauwkeurig te volgen wat er in de markt gebeurt”, meent Lotte Oostrum. “Het pro­duct­aanbod van TOTALLUX is breed. Voor wat betreft de outdoorsector zie je dat steeds minder mensen verhuizen en in plaats daarvan hun bestaande huis en tuin opwaarderen. Daar spelen we op in door ons assortiment te verbreden met nieuwe producten die eenvoudig kunnen worden aangesloten op onze bestaande TOTALLUX-systemen.” 

Jasper Gaarenstroom: Sales Support

Drie en een half jaar geleden kreeg Jasper Gaarenstroom een baan aangeboden als verkoper bij Frelu Buitengewoon, het bedrijf van zijn broer en tevens klant van TOTALLUX. “Met heel veel plezier heb ik er veranda’s en tuinkamers verkocht”, vertelt hij. “Maar na een tijd was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen accountmanager Lotte Oostrum van TOTALLUX een keer bij ons was, heb ik haar gevraagd of zij haar ogen en oren voor mij wilde openhouden.” 

“Toen bleek dat TOTALLUX zelf een passende vacature open had staan, was ik meteen enthousiast”, gaat Gaarenstroom verder. “TOTALLUX is voor Frelu Buitengewoon altijd een fijne en betrouwbare leverancier geweest, met producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service en communicatie. Ik heb dus meteen gesolliciteerd!” 

“Per 1 juni ben ik dienst getreden om Mel Zandvliet te ondersteunen op de afdeling Sales Support. Mijn eerste dagen bij TOTALLUX heb ik ervaren als een warm bad, want iedereen is hartelijk en behulpzaam. Ik kijk er naar uit om een toegevoegde waarde voor het bedrijf te zijn door onze klanten zo goed mogelijk te bedienen en van ons bedrijf een nog groter succes te maken!” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details