Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Tibelly steunt het KWF

Tibelly steunt het KWF

Tibelly komt al jaren in actie voor KWF kankerbestrijding. Voor elke verkochte meter acryldoek doneert Tibelly € 0,05 aan dit goede doel. 

Uv-straling en huidkanker

Huidkanker is de snelst groeiende vorm van kanker in ons land. Het wordt veelal veroorzaakt door teveel blootstelling aan schadelijke uv-straling. Het is natuurlijk niet mogelijk uw hele leven uit de zon te blijven. Sterker nog, de vitamine D die wij aanmaken onder invloed van zonlicht, hebben we nodig voor een gezond en vitaal leven. Toch is het raadzaam om uzelf goed te beschermen en zo nu en dan de schaduw op te zoeken. KWF en Tibelly zetten daarom samen in op bewustwording van de gevaren van uv-straling.

Tibelly acryldoek biedt schaduw en bescherming. Het weert ten minste 90% van de schadelijke uv-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling. Deze link heeft ons doen besluiten een steentje bij te dragen. Wanneer u een Tibelly acryldoek koopt bent u direct eenmalig sponsor van KWF kankerbestrijding en helpt u bij het mogelijk maken van onderzoek naar huidkanker.

Dat zet schaduw in een ander licht!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details