Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
TenCate Outdoor Fabrics: nieuwe, kleurrijke collectie zonweringdoeken 
Door constante focus op kwaliteit en ontwikkeling, worden stabiele en duurzame materialen geleverd.

TenCate Outdoor Fabrics: nieuwe, kleurrijke collectie zonweringdoeken 

The Freedom Collections: nieuwe zonweringdoeken voor de Europese markt. Een baanbrekende collectie, ontwikkeld door TenCate Outdoor Fabrics, met jarenlange ervaring als inspiratie en bron van expertise. Nieuwe kleurencombinaties en stijlvolle designs onderscheiden de zonweringdoeken van TenCate Outdoor Fabrics van het overige aanbod in de markt. The Freedom Collections is een echte gamechanger voor de beleving van schaduw door de eindgebruiker; zonwering wordt kleurrijker en sfeervoller dan ooit tevoren!

Gedreven door ervaring

TenCate Outdoor Fabrics heeft een rijk verleden in het leveren van technisch hoogwaardige outdoorproducten. Met zijn begin als lokale producent van textiele producten, is Ten Cate Outdoor Fabrics inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde leverancier van outdoortextiel op hoog niveau. 

Zo is TenCate, met zijn high-end digitaal bedrukte zonweringdoeken, al jaren marktleider in Griekenland. Deze uitgebreide ervaring met zonweringdoeken in Zuid-Europa heeft tot producten van topkwaliteit geleid; in extreme klimaten en omstandigheden bieden de doeken van TenCate schaduw en blijven kleur en kwaliteit zoals deze moeten zijn. Dankzij hun exceptionele UV-blokkering dragen de polyester doeken bovendien bij aan het beschermen van de gezondheid.  

Door constante focus op kwaliteit en ontwikkeling, worden stabiele en duurzame materialen geleverd. De geavanceerde digitale printtechnologie realiseert unieke polyester doeken, die niet met de gangbare weeftechnieken kunnen worden geproduceerd en daarbij kleurweerechtheden hebben van 7-8. 

TenCate Outdoor Fabrics wil zich met de nieuwe doeken uit The Freedom Collections onderscheiden, maar bovenal de markt verrijken met nieuwe mogelijkheden.

The Freedom Collections

TenCate Outdoor Fabrics wil zich met de nieuwe doeken uit The Freedom Collections onderscheiden, maar bovenal de markt verrijken met nieuwe mogelijkheden. Speciaal voor díe gebruikers die eens iets anders willen dan een unikleur of een blokstreep. Maar ook de wat behoudendere eindgebruiker slaagt bij The Freedom Collections.  

Met zijn technische mogelijkheden heeft TenCate een unieke collectie ontwikkeld, waarbinnen herkenbare patronen met nieuwe thema’s worden gecombineerd. Van een lichte structuur tot volledige designs; de keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Zo bestaat er bijvoorbeeld een doek dat verschilt in kleur aan de onder- en bovenzijde. Het resultaat is een mooie neutrale uitstraling aan de buitenzijde, met een fraaie lichtbeleving aan de binnenzijde. 

Customize your shadow!

Ook fabrikanten van zonweringsystemen kunnen bij TenCate Outdoor Fabrics hun eigen unieke doeken maken.  Met Customize your shadow! zetten zij de digitale printtechnieken van TenCate in voor hun eigen collecties. Een uitgelezen mogelijkheid om zich niet alleen te onderscheiden met hun hardware, maar ook met hun eigen unieke doeken. En dat tegen lage bestelhoeveelheden. 

The Freedom Collections inspireren om met TenCate Outdoor Fabrics aan de slag te gaan en een collectie te maken die geheel bij de fabrikant past. TenCate helpt bij het ontwerp of kan de ontwerpfase volledig overnemen. Ook helpt TenCate Outdoor Fabrics bij het maken van de juiste tools om deze unieke doeken en collecties op een inspirerende manier te presenteren. 

Een groot gedeelte van de doeken uit The Freedom Collections is ook verkrijgbaar als geconfectioneerd doek. Wel zo handig als het bijvoorbeeld gaat om losse schermen, het vervangen van bestaand doek of als u de nieuwe doeken van TenCate Outdoor Fabrics gewoon eens wilt proberen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details