Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
TenCate Outdoor Fabrics: ‘Innovatieve producten uitproberen wordt nog gemakkelijker’
The Freedom Collections biedt een breed scala aan mogelijkheden, van subtiele structuren tot gedurfde designs.

TenCate Outdoor Fabrics: ‘Innovatieve producten uitproberen wordt nog gemakkelijker’

Salesmanager Ekkehard Kamp van TenCate Outdoor Fabrics is enthousiast over de lancering van The Freedom Collections. Hiermee kiest TenCate voor een positie als trendsetter, die met een kleurrijk palet en stijlvolle dessins alternatieven biedt voor de uni of blokstreep. “Het is een echte gamechanger!”, zegt Kamp. “The Freedom Collections biedt eindgebruikers een nieuwe manier om schaduw te ervaren.” 

Ekkehard Kamp, salesmanager van TenCate Outdoor Fabrics.

TenCate Outdoor Fabrics heeft een lange geschiedenis als het gaat om het produceren van hoogwaardig textiel voor outdoor-producten. Het bedrijf ontwikkelt doeken die bekend staan om hun duurzaamheid en stabiliteit, zelfs onder extreme klimatologische omstandigheden. Soms wordt weleens vergeten dat deze doeken ‘Made in Holland’ zijn. “Dat betekent dat ze geen onnodige kilometers hoeven af te leggen en daarnaast staat het ook garant voor kwaliteit”, aldus Kamp. 

De doeken van TenCate zijn ‘Made in Holland’.

The Freedom Collections: ‘verfrissend uniek’

Met The Freedom Collections zonweringdoeken streeft TenCate ernaar de markt te verrijken met unieke mogelijkheden, verduidelijkt hij. “Of je nu houdt van gedurfde patronen of meer ingetogen ontwerpen, The Freedom Collections heeft voor ieder wat wils. De collectie biedt een breed scala aan mogelijkheden, van subtiele structuren tot gedurfde designs. Zo introduceert TenCate zonweringdoeken met verschillende kleuren aan de boven- en onderzijde, waardoor een speelse lichtinval ontstaat.” 

Fabrikanten kunnen met ‘Customize your Shadow!’ zelfs hun eigen, unieke doeken creëren. Deze digitale printtechnologie stelt fabrikanten in staat om onderscheidende collecties te aan te bieden, zelfs bij kleine bestelhoeveelheden. “The Freedom Collections inspireert fabrikanten om samen met TenCate Outdoor Fabrics aan de slag te gaan en hun eigen collecties te ontwikkelen die perfect bij hun visie passen”, aldus Kamp. TenCate staat klaar om te assisteren bij het ontwerpen van de doeken en kan zelfs de gehele ontwerpfase overnemen. “Veel van onze zonweringdoeken uit The Freedom Collections zijn ook al geconfectioneerd verkrijgbaar. Dat maakt het gemakkelijk voor fabrikanten en zonweringspecialisten om onze innovatieve producten uit te proberen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details