Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUYS: ‘Moderne schoonheid als doorslaggevende factor’

SUYS: ‘Moderne schoonheid als doorslaggevende factor’

“In de wereld van rolluiken en zonwering heeft SUYS zich gevestigd als een toonaangevende naam, bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap”, aldus CEO Thibaut Suys. Naast de vertrouwde rolluiken, rolpoorten en gevelbekleding biedt het bedrijf ook screens aan. Screens zijn niet alleen zonwerend, maar belichamen ook SUYS’ toewijding aan het belang van esthetische en kwaliteitsvolle producten. 

Screens zijn de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Maar waarom kiezen mensen voor screens? Het antwoord ligt in de veelzijdigheid van dit product. Screens bieden niet alleen bescherming tegen zonlicht en warmte, maar ze zijn ook effectief in het reguleren van de lichtinval en bieden privacy zonder het uitzicht te belemmeren. 

“Esthetisch gezien voegen de screens van SUYS een eigentijdse en verfijnde uitstraling toe aan gebouwen”, aldus Suys. “Het strakke ontwerp en de diverse kleuropties maken het mogelijk om screens harmonieus te integreren in verschillende architectonische stijlen. Dit verklaart waarom de screens van SUYS schitteren aan de gevels van verschillende opmerkelijke gebouwen over heel de wereld.” 

Het project Rongchwangbinjiang No.1 Courtyard in Shanghai.

SUYS op internationaal niveau

“SUYS heeft een aantal opmerkelijke internationale projecten gerealiseerd, waarbij screens een prominente rol spelen in het aanzien en de uitstraling van de gebouwen. Deze projecten benadrukken niet alleen de wereldwijde vraag naar onze producten, maar illustreren ook hoe screens functioneel en visueel een meerwaarde bieden aan grootschalige constructies.” 

Dankzij de kleine kasten is het eenvoudig om de screens van SUYS in de gevel te integreren, zoals de Lockscreen® INTEGRATED of de Lockscreen® TOP. Bij die laatste variant wordt de screenkast boven op het raamkader geplaatst. Wanneer het niet mogelijk is om de kast discreet weg te werken, bestaat ook de optie om de kast voor het raam of aan de muur te monteren, zoals bij de Lockscreen® FRONT, die optioneel in een solar versie kan worden geleverd. 

Recentelijk heeft SUYS zijn assortiment uitgebreid met een horizontale screenzonwering, namelijk de Lockscreen® SKY. Deze innovatie betreft een hellende screen met een traditionele kast, voorzien van de beproefde Lockscreen®-technologie die volgens SUYS een strak en puur design waarborgt. 

“Onze visie is altijd geweest om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een esthetisch statement te maken in moderne architectuur”, aldus Thibaut Suys. “Internationale projecten, zoals in Shangai, zijn een voorbeeld van hoe onze screens niet alleen presteren maar ook een meerwaarde kunnen geven aan de look van een gebouw.” 

Duurzame kwaliteit

Bij SUYS hechten ze niet alleen belang aan een eigentijdse look van hun producten, maar ook aan een eigentijdse wijze van produceren. Duurzaamheid vormt daarbij de kern van de bedrijfsfilosofie, waarbij het bedrijf diverse initiatieven heeft ontplooid om de ecologische impact te minimaliseren en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. 

Zo heeft SUYS al meer dan 15 jaar zonnepanelen op zijn productiefaciliteiten, waardoor het gebruik van hernieuwbare energie wordt gemaximaliseerd. Bovendien is het bedrijf voor een volledige elektrificatie van zijn wagenpark gegaan, wat tot een lagere uitstoot van schadelijke stoffen heeft geleid. Daarnaast wordt gekozen voor groene grondstoffen, waardoor afval wordt verminderd en natuurlijke hulpbronnen worden gespaard. 

“SUYS blijft zich onderscheiden als een pionier in de branche”, besluit Thibaut Suys. “Onze buitenlandse projecten bewijzen onze wereldwijde impact, terwijl de toewijding aan duurzaamheid aantoont dat wij niet alleen streven naar functioneel hoogwaardige producten, maar ook naar een positieve bijdrage aan de planeet.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details