Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNWAY®: ‘Stapje voor stapje op weg naar duurzaamheid’
SUNWAY® gebruikt duurzame materialen in zijn collecties.

SUNWAY®: ‘Stapje voor stapje op weg naar duurzaamheid’

“Ook bij SUNWAY® proberen we de wereld een stukje duurzamer te maken, bijvoorbeeld door het aandeel duurzame materialen in onze collecties steeds verder uit te breiden. Zo werken we al jaren met FSC® gecertificeerd hout voor onze Memphis collectie houten jaloezieën en Woodweave blinds.” 

“In onze collectie rolgordijnen werken we met Greenscreen stoffen”, gaat Linda Muis verder. “Ze zijn pvc-vrij en gemaakt van 100% gerecycled plastic afval. Sinds kort is er een nieuwe Greenscreen kwaliteit leverbaar: Greenscreen Sea-tex. Dit Greenscreen is gemaakt van FLX garen. Greenscreen Sea-tex is het eerste zonweringdoek dat is gemaakt van gerecycled oceaanplastic. De Greenscreen Sea-tex stoffen zijn opgenomen in onze rolgordijncollectie en in onze nieuwe collectie Paneelgordijnen. Door de toepassing van deze stoffen dragen we bij aan het verminderen van de plasticsoep.” 

Een andere ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid is Smart Home. Een geautomatiseerde woning brengt vele voordelen met zich mee, weet Linda Muis. “Vanzelfsprekend dient een slim huis het gemak, maar het bespaart ook geld, tijd en energie. SUNWAY® producten kunnen worden gekoppeld met diverse Smart Home-hubs, waardoor de raambekledingsproducten eenvoudig met de mobiele telefoon kunnen worden bediend. Voor iedere situatie en type raambekleding is er een passende gemotoriseerde oplossing leverbaar, zoals de nieuwe 18 V accumotor voor Duette® en plissé shades, met top-down-bottom-up functionaliteit. Zo proberen we bij SUNWAY® stapje voor stapje te verduurzamen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details