Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunway: ‘Nubus® Shades zijn nauwelijks gevoelig voor zonlicht, warmte en vocht’

Sunway: ‘Nubus® Shades zijn nauwelijks gevoelig voor zonlicht, warmte en vocht’

Met de Nubus® Shades introduceert SUNWAY® een nieuw binnenzonweringproduct. Nubus® Shades bestaan uit paneel- en rolgordijnen en worden gemaakt van een mix van polyester en polypropyleen. Dat materiaal is volgens SUNWAY® ijzersterk en nauwelijks gevoelig voor zonlicht, warmte en vocht en daarmee perfect geschikt voor iedere ruimte in het interieur, inclusief badkamer en keuken. Het materiaal kan eenvoudig worden afgenomen met een vochtige spons.

De kunststof waaruit de Nubus® Shades van SUNWAY® worden gemaakt, is zichtdicht en zorgt voor een mooie lichtfiltering. De Shades zijn leverbaar in vier verschillende structuren, te weten Cloud, Misty, Ice en Frost. Deze structuren hebben ieder hun eigen uitstraling. Alle structuren zijn leverbaar in wit. Misty, Ice en Frost zijn ook leverbaar in een mooie kleurenserie met naturellen en heldere kleuren als blauw, terra en geel. Daarnaast zijn er een vijftal tijdloze dessins, ieder met een eigen look en uitstraling.

sunway_jan_2020_foto_07-max-kopieren

Daarbij moet worden gedacht aan moderne geometrische patronen, maar ook aan natuurlijke prints met takken. Het is ook mogelijk om een afwijkende baan (afwijkend in kleur of dessin) toe te passen in een rolgordijn, of een afwijkend paneel of segment in een paneelgordijn. Zo kan de klant zijn persoonlijke Nubus® Shades creëren.

Baleinen

Nubus® rolgordijnen zijn voorzien van aluminium baleinen van 10 mm in aluminium, wit of zwart, alleen aan de voorzijde of zowel aan de voor- en achterzijde. Er kan worden gekozen uit drie varianten en twee segmenthoogtes. Nubus® paneelgordijnen hebben aluminium baleinen van 10 mm of 25 mm breedte in aluminium, wit of zwart.

Bedieningsmogelijkheden

Naast de standaard kettingbediening kunnen de Nubus® rolgordijnen worden uitgerust met een Somfy motor of met de nieuwe Ease motor. Beide motoren zijn te integreren in een smart home systeem. Nubus® paneelgordijnen zijn leverbaar met hand-, trekstang- en koordbediening.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details