Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNWAY® Exclusieve raambekleding presenteert nieuwe collectie rolgordijnen

SUNWAY® Exclusieve raambekleding presenteert nieuwe collectie rolgordijnen

Ook nieuw: Rolgordijnsysteem PerfectFit®

Het rolgordijn blijft een klassieker in de raambekleding. Rolgordijnen passen immers uitstekend in elk interieur. SUNWAY® Exclusieve raambekleding presenteert met trots zijn nieuwe collectie rolgordijnen. 

De nieuwe collectie omvat een aantal highlights: 

De stoffen
De collectie bevat maar liefst 340 stalen van uni-stoffen, stoffen met mooie structuren, stoffen met een natuurlijke uitstraling en rijke stoffen, allemaal in verschillende transparanties. De collectie bevat veel kleur, van zachte pastels tot felle kleuren, vergrijsde en natuurlijke kleuren. Een deel van deze kleuren is uniek voor SUNWAY®. In de nieuwe collectie zijn de projectstoffen in de vorm van screenkwaliteiten en FR stoffen ook goed vertegenwoordigd. 

PerfectFit®

Nieuw model: PerfectFit® rolgordijn
SUNWAY® introduceert met het PerfectFit® rolgordijn een nieuw model rolgordijn dat speciaal geschikt is voor kunststof of aluminium (draai-kiep)ramen. Het systeem kan met behulp van magneetstrips eenvoudig worden gemonteerd. Er hoeft dus niet in het raamkozijn te worden geboord. PerfectFit® wordt gemonteerd in een afneembaar raamwerk, wat het wassen van de ramen gemakkelijk maakt. 

PerfectFit®

Vernieuwde en verbeterde rolgordijnsystemen

  • De maat van het rolgordijn bepaalt of hardware systeem M, L, XL of XXL moet worden toegepast. 
  • Met de nieuwe systemen zijn rolgordijnen tot 3,5 m breed en 4 m hoog mogelijk. 
  • Kettingbediende rolgordijnen zijn extra licht te bedienen door veerondersteuning. Deze techniek zorgt ervoor dat nooit meer dan 3,5 kg trekkracht nodig is, ook niet bij rolgordijnen in grotere maten. 
  • Door verbetering van de systemen is de kier bij het kettingmechanisme aanzienlijk verkleind. 
  • SUNWAY® heeft een nieuwe compacte cassette toegevoegd voor rolgordijnen tot 1,5 m hoog. 

SUNWAY® standaard
SUNWAY® hanteert hoge maatstaven en het standaard rolgordijn van het bedrijf heeft dan ook een chique uitstraling. Een standaard rolgordijn wordt voorzien van design steunen en een onderlat in de kleur Pearl Chrome. Het wordt gecompleteerd met een metalen ketting. Behalve uit Pearl Chrome kan voor deze onderdelen van de hardware worden gekozen uit de kleuren wit, zwart, lavagrijs en de nieuwe stoere kleur Gun Metal Grey. 

PerfectFit®

Nieuwe motoren
Aan de nieuwe collectie rolgordijnen heeft SUNWAY® ook een aantal nieuwe motoren toegevoegd, waaronder een 12 V motor met geïntegreerde accu, geschikt voor rolgordijnen met een maximale afmeting van 3 x 3 m. Daarnaast is er een nieuwe, aantrekkelijk geprijsde motor voor kleine rolgordijnen toegevoegd. 

Presentatie
De collectie wordt gepresenteerd in de bekende witte SUNWAY® box. De doekstalen zijn uitneembaar en dubbel zo breed geworden in vergelijking met de vorige collectie. Ook deze nieuwe collectie wordt weer ondersteund door nieuw beeldmateriaal in SUNWAY® stijl. 

PerfectFit®
Rolgordijn PerfectFit®.

Binnenkort is de nieuwe collectie rolgordijnen te zien in alle SUNWAY® Showrooms in Nederland en België. 

Meer informatie is te vinden op www.sunway.nl

Tekst: Piet Willemsen    Beeld: Sunway®

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details