Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SunSquare® levert geautomatiseerde zon – en regenwering op maat.

SunSquare® levert geautomatiseerde zon – en regenwering op maat.

De zonnezeilen zijn geschikt voor het kleinere balkon maar ook voor grotere terrassen. Voor zowel het binnenland als de Nederlandse kust. Bij SunSquare® zit de kracht in de veelzijdigheid en de kwaliteit van het product. Qua uitstraling past SunSquare® zich als een kameleon aan en geeft een strakke designwoning net die extra smaakvolle touch om het pand tot “leven” te brengen terwijl het klassieke architectuur in zijn geheel niet aantast, maar eerder versterkt.

Naast de fantastische uitstraling geeft SunSquare® u het gevoel van luxe en bescherming tegen de invloeden van buitenaf. De afmetingen lopen van 10m² tot 70m² per opstelling. SunSquare® is maatwerk en kan, naar wens en situatie, zowel vrijstaand geplaatst worden als aan het gebouw worden gemonteerd .

De materialen zijn van de hoogste kwaliteit en zowel de beveiliging door middel van de windsensor als de service geven zekerheid. De oppervlakte die het kan overkappen is enorm maar de sfeer die de overkapping creëert is behaaglijk en geeft een beschermd en prettig gevoel. Ook als het weer even tegen zit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details