Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster: ‘RollBasic XS, het kleine broertje van de RollBasic’

Sunmaster: ‘RollBasic XS, het kleine broertje van de RollBasic’

Begin van dit jaar heeft Sunmaster de RollBasic XS geïntroduceerd. “Net als de al bekende RollBasic is deze uitvoering direct vanaf de start al een succesnummer”, constateert sales- en marketingmanager Lilly de Wit-Thiescheffer van Sunmaster. “Zoals de naam al aangeeft, heeft de RollBasic XS zijn succes voornamelijk te danken aan de compacte kastafmeting. Met heroal kwaliteit als basis is de XS al leverbaar met een opvallend kleine kast vanaf 125 mm.”

Ondanks de geringe kastafmeting kan de RollBasic XS worden uitgevoerd in hoogtes van 50 tot 350 cm. De breedtemaat loopt uiteen van 60 tot 300 cm, volgens Sunmaster met name ideaal voor situaties waarin er weinig ruimte is voor een rolluikkast of een compactere kast fraaier is bij de architectuur van een huis of gebouw. Het kleurenpallet van de XS is gelijk aan het pallet van het bestaande RollBasic programma. Voor situaties die een nog uitgebreidere kleurkeuze vereisen, is daarnaast het zeer uitgebreide kleurenpallet van de heroal RS-37 uitvoering in het leveringsprogramma opgenomen.

“Door deze uitbreiding is het rolluik-programma van Sunmaster inmiddels heel compleet te noemen”, aldus Lilly de Wit. Naast het populaire RollBasic programma zijn ook de RS37, RS38 en RS42 van heroal en de M317 en MY442 van ALUKON leverbaar. “Het succes van ons rolluikprogramma is groot. Het is daarom gelukkig dat onze nieuwe hal ondertussen volledig is ingericht voor de rolluikproductie en dat de extra productielijnen gereed zijn. Helaas iets wat later dan gepland doordat de leveringen van de nieuwe machines door de coronacrisis waren vertraagd, maar inmiddels biedt de extra ruimte en de capaciteitsvergroting ons de mogelijkheid om nog sneller en nog betrouwbaarder te leveren.”  υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details