Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster op 100% NL

Sunmaster op 100% NL

In de maanden april en mei is Sunmaster landelijk te horen geweest op de radiozender 100% NL! Samen met 100% NL heeft Sunmaster een leuke campagne opgezet, genaamd ‘t Zonnetje in huis. 100% NL en Sunmaster gingen op zoek naar de sfeermaker, ‘t zonnetje in huis, op zoek naar de mooiste familieverhalen. Een gezin bestaat vaak uit verschillende type mensen. Deze diversiteit maakt een gezin uniek en bijzonder.

Deelnemers konden hun motivatie insturen en maakten kans om gebeld te worden door Barry in De Barry Paf Show. Iedere dag was er een dag winnaar die een Sunmaster zomerpakket won en was er 1 hoofdprijs weg te geven, namelijk een prachtig zonnescherm van Sunmaster inclusief montage. Sunmaster heeft de prijswinnaar aan de dichtstbijzijnde Premium Dealer gekoppeld, voor regionale aandacht. 100%NL heeft deze campagne ook gepromoot op hun website en social media. Het doel was om de naamsbekendheid van Sunmaster vergroten en leads aan te bieden bij dealers. In april was Sunmaster ook al te horen op 100% NL met een nieuwe radiospot en in de weersponsoring: “het weer wordt mede mogelijk gemaakt door Sunmaster, meesters in zonwering”. Vrijdag 24 mei is het finalespel gespeeld in de studio van 100% NL. Tijdens de Barry Paf Show is de winnares van de 100% NL & Sunmaster campagne bekend gemaakt. Het was een feestelijke happening in de studio van 100% NL.

Bijschrift foto: Van links naar rechts: Jeroen Groenevelt (Sunmaster), winnares, Lilly de Wit-Thiescheffer (Sunmaster) en Barry Paf van 100% NL

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details