Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster: ‘Onze nieuwe screen weerspiegelt 50 jaar vakmanschap’
SunZip Design105 screens passen uitstekend bij een moderne bouwstijl.

Sunmaster: ‘Onze nieuwe screen weerspiegelt 50 jaar vakmanschap’

“Met trots introduceren wij in dit jubileumjaar dan ook ons nieuwe screen SunZip Design105!”, zegt sales- en marketingmanager Lilly de Wit-Thiescheffer. 

Sunmaster werkt nauw samen met zijn zonweringspecialisten. Mede op basis van hun wensen is deze nieuwe screen ontwikkeld, die volgens Lilly de Wit tot de topklasse behoort. “Wat meteen opvalt, is het strakke en moderne design van de SunZip Design105 dat goed aansluit bij moderne bouwstijlen. Ook de onderlijst is in dat nieuwe design meegenomen. Ze is slank en verdwijnt helemaal in de kast. Is de screen opgerold in de kast, dan is het doorzicht maximaal. Bovendien is de onderlijst extra verzwaard wat voor een strakker doek zorgt.” 

De kast van de SunZip Design105 kan gemakkelijk worden geopend.

Naast de zichtbare voordelen heeft de nieuwe screen volgens Lilly de Wit ook veel innovaties die niet zomaar zichtbaar zijn. “Zo heeft deze screen een optimale warmteventilatie, zodat de luchttemperatuur tussen screen en raam niet meer zo hoog oploopt.” 

Slimme techniek voor de monteur

“En – wel zo leuk voor de monteurs – zijn er slimme technieken bedacht voor de montage en revisie van de SunZip Design105”, vervolgt Lilly de Wit. “Zo zijn er een slimme opsteker, waarmee de kast gemakkelijker op de geleiders kan worden geplaatst, een flexibele kabeldoorvoer en extra montage gemak vooral bij bredere formaten door de wandmontagebeugel.” 

De extra zware onderlat van de SunZip Design105 verdwijnt helemaal in de kast.

Revisie in een handomdraai was een grote wens van veel zonwering­specialisten weet Lilly de Wit. “Die hebben we bij de SunZip Design105 verwezenlijkt met de slimme Smartlock, waarmee de kast simpel kan worden geopend. Door deze innovatie behoren vallende of dolgedraaide schroefjes tot het verleden. Na het ontgrendelen, kan direct de voorkap worden verwijderd en dankzij de verende buisprop kan de doekrol gemakkelijk worden uitgenomen, zonder dat de kast van de muur hoeft te worden verwijderd. De nieuwe screen zorgt dus niet alleen voor een tevreden eindgebruiker, maar ook voor een dito monteur!” 

De nieuwe screen SunZip Design105 is al leverbaar, ook in de SOLAR uitvoering.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details