Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster introduceert…

Sunmaster introduceert…

Afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw screen. Het punt om het nieuwe screen te lanceren is nu bijna bereikt.

Optimale warmteventilatie

Sunmaster kiest voor een mysterieuze productintroductie waar wekelijks een andere glimp van hun nieuwe screen te zien zal zijn. In fases zullen er “teaser video’s” worden uitgezet die o.a. de zonweringsspecialisten zal bereiken. In de eerste video’s is de focus gelegd op het strakke en moderne design. Deze week is de derde video online gekomen waar er dieper op de details in wordt gegaan, zoals optimale warmteventilatie. Bij screens wordt vaak de lucht tussen het screen en het raam warmer dan gewenst. Daar heeft Sunmaster met hun nieuwe screen een oplossing voor gevonden. En wees gerust, naar zeggen komen er nog meer handige details aan over dit nieuwe product. Maar voor die informatie moeten we weer even geduld hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=4FdvfPoqYng


Sunmaster is de uitvinder van de vaderlandse screenindustrie en dat zal nooit veranderen. Daarom vindt Sunmaster het belangrijk om te blijven inno­veren, zodat zij kan laten zien dat screens onderdeel van hun DNA zijn. Dit nieuwe screen wordt een mooie bekroning op het 50-jarig bestaan van Sunmaster, maar ook op de samenwerking met onze Sunmaster Specialisten. De fijne communicatie met onze specialisten heeft uiteindelijk geleid tot dit fantastische slimme nieuwe screen.  

Nieuwsgierig? Houd onze socials en website komende weken in de gaten!
Interesse? Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor jouw vragen 033 – 246 31 31.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details