Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster introduceert …. Na 50 jaar vakmanschap haar nieuwe screen

Sunmaster introduceert …. Na 50 jaar vakmanschap haar nieuwe screen

Sunmaster viert dit jaar haar 50-jarige jubileum en wil dat niet onopvallend voorbij laten gaan.

Sunmaster werkt nauw samen met haar zonweringsspecialisten. Mede op basis van hun wensen is dit nieuwe screen ontwikkeld. Dit nieuwe screen behoort tot de topklasse van Sunmaster. Wat meteen opvalt is het strakke en moderne design welke goed aansluit bij de eigentijdse woningbouw. Ook is de onderlijst meegenomen in het nieuwe design. Deze is slank en verdwijnt netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan is er maximaal doorzicht. Daarnaast is deze extra verzwaard wat een strakker doek creëert.

Naast de oogstrelende voordelen zijn er ook veel innovaties die je niet ziet. Zo heeft dit screen een optimale warmteventilatie zodat de lucht tussen het screen en het raam niet meer zo hoog oploopt. En – wel zo leuk voor de monteurs – zijn er slimme technieken bedacht voor de montage en revisie.

Slimme techniek voor monteur

Montage innovaties en revisie in een handomdraai dat maakt de nieuwe SunZip Design105 mogelijk. Zo is er een slimme opsteker, die de kast gemakkelijker doet plaatsen op de geleiders, een flexibele kabeldoorvoer en extra montage gemak vooral bij bredere formaten, middels de wandmontage beugel. De revisie in een handomdraai dat was een grote wens, deze hebben verwezenlijkt middels de slimme smartlock. Je opent de kast simpel met de smartlock, hierdoor zijn vallende en dolgedraaide schroefjes verleden tijd. Na het ontgrendelen is direct de afneembare voorkap voorhanden en dankzij de verende buisprop is de doekrol direct uitneembaar, zonder dat de kast van de muur hoeft.

Al met al zorgt dit nieuwe screen dus voor een tevreden monteur en een tevreden eindgebruiker.

Al deze mooie nieuwe innovaties gaan verpakt onder de naam SunZip Design105. Dit nieuwe screen is nu bestelbaar, ook in SOLAR uitvoering!

Nieuwsgierig?
Houd onze socials en website komende weken in de gaten! Interesse? Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor jouw vragen 033 – 246 31 31.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details