Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster introduceert een strak en nieuw design

Sunmaster introduceert een strak en nieuw design

Mysterieuze introductie

Sunmaster kiest voor een mysterieuze productintroductie waar wekelijks een andere glimp van hun nieuwe screen te zien zal zijn. In fases zullen er “teaser video’s” worden uitgezet die o.a. de zonweringsspecialisten zal bereiken. De eerste video, waar wordt gefocust op de strakke en moderne vormgeving, is een tijdje geleden al geteased. Deze week is de tweede video online gekomen waar het volledig geïntegreerde design van de onderlijst wordt uitgelicht. In totaal zijn er vijf video’s tot aan het officiële lanceermoment. Pas dan wordt het nieuwe screen in volle glorie onthuld.

Iedere week wordt er een nieuwe video gelanceerd op de verschillende social-media kanalen, vakliteratuur en de Sunmaster website, legt Lilly de Wit-Thiescheffer, Sales & Marketing manager uit.

Sunmaster is de uitvinder van de vaderlandse screenindustrie en dat zal nooit veranderen. Daarom vindt Sunmaster het belangrijk om te blijven inno­veren, zodat zij kan laten zien dat screens onderdeel van hun DNA zijn. Dit nieuwe screen wordt een mooie bekroning op het 50-jarig bestaan van Sunmaster, maar ook op de samenwerking met onze Sunmaster Specialisten. De fijne communicatie met onze specialisten heeft uiteindelijk geleid tot dit fantastische slimme nieuwe screen.  

Nieuwsgierig? Houd onze socials en website komende weken in de gaten!
Interesse? Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor jouw
vragen 033 – 246 31 31.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details