Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster introduceert ….

Sunmaster introduceert ….

Afgelopen jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw screen. Het punt om het nieuwe screen te lanceren is nu bijna bereikt.

Slimme techniek voor elke monteur

Sunmaster kiest voor een mysterieuze productintroductie waar wekelijks een andere glimp van hun nieuwe screen te zien zal zijn. In fases zullen er “teaser video’s” worden uitgezet die o.a. de zonweringsspecialisten zal bereiken. Voorgaande weken lieten we de voordelen zien van het nieuwe screen voor de eindgebruiker. Modern design, maximale doorzicht en optimale warmteventilatie. Maar nu is het tijd voor de techniek en montage. Sunmaster heeft hier een paar mooie innovaties weten te realiseren. Want ook de monteurs willen wij tevreden houden. Deze week zetten we de slimme techniek ‘die je niet ziet’ centraal. In de vierde teaser video worden al een paar innovaties uitgebeeld. Dit blijkt echter nog niet het laatste goede nieuws voor monteurs te zijn. Volgende week horen en zien we hier meer hierover!

https://www.youtube.com/watch?v=5gCtqT0cX3M


Sunmaster is de uitvinder van de vaderlandse screenindustrie en dat zal nooit veranderen. Daarom vindt Sunmaster het belangrijk om te blijven inno­veren, zodat zij kan laten zien dat screens onderdeel van hun DNA zijn. Dit nieuwe screen wordt een mooie bekroning op het 50-jarig bestaan van Sunmaster, maar ook op de samenwerking met onze Sunmaster Specialisten. De fijne communicatie met onze specialisten heeft uiteindelijk geleid tot dit fantastische slimme nieuwe screen.

Nieuwsgierig? Houd onze socials en website komende weken in de gaten!
Interesse? Bel hiervoor met onze verkoopbinnendienst medewerkers, zij staan klaar voor jouw vragen 033 – 246 31 31.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details