Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunmaster heeft voor elke vraag een passend screenmodel

Sunmaster heeft voor elke vraag een passend screenmodel

Het uitgebreide screenprogramma van Sunmaster vindt zijn oorsprong in de projectwereld. Sinds de introductie van de eerste screen is het uitgegroeid tot een gevarieerd programma met oplossingen voor bijna elke situatie. Sunmaster gebruikt daarvoor screendoeken van Helioscreen en Copaco, waarmee aan vrijwel elke behoefte kan worden voldaan.

Directeur-eigenaar Chris Kollen constateert dat Sunmaster wordt gezien als een fabrikant met expertise. “Daarbij passen de recente toevoegingen aan ons screenprogramma. De eerder geïntroduceerde screens 85 en 100 met vierkante kast zijn inmiddels een groot succes, want de vraag naar vierkante vormgeving neemt nog steeds toe. Het uiterlijk van deze screens past dan ook naadloos bij de visie van hedendaagse architecten.”

De vervangingsmarkt kijkt ook naar passend design

“De vierkante kast is weer in trek, maar uiteraard niet nieuw. In het verleden zijn er voor projecten veel vierkante screens geleverd, die nu aan vervanging toe zijn. Vaak laat de architectuur van een gebouw niets anders toe dan weer hetzelfde model te gebruiken. De nieuwe kasten 85 en 100 vierkant van Sunmaster voldoen aan die vraag.

Met vierkante, afgeschuinde of semi-ronde kasten is het ritsscreenprogramma van Sunmaster completer dan ooit. Ook de deelbare screengeleider met kliksysteem maakt het monteren van een screen gemakkelijk en netjes. Deze geleiders zijn zowel in als op de dag toepasbaar en de montage is onzichtbaar. Zeker voor toepassing in projecten is dit een toegevoegde waarde, voor wat betreft montagetijd, maar ook esthetisch. Inmiddels zijn er voor de montage-uitvulling ook diverse nieuwe onderdelen beschikbaar.

Ook niet-standaard

Een pluspunt van Sunmaster als het om projecten gaat is dat er rechtstreeks overleg wordt gepleegd met de betrokkenen en dat er in oplossingen wordt gedacht. “Communicatie en planning rondom een project zijn net zo belangrijk als een goed product. Kleine projecten begeleidt Sunmaster met net zoveel zorg als grote, wat Sunmaster samen met haar dealers leverbetrouwbaar maakt. Niet-standaard oplossingen zijn altijd welkom. Als Sunmaster het niet kan maken, dan kan niemand het!”

De unieke Sunfix® screen omarmt de Somfy Maestria IO

“Het ultieme windvaste screen op de Nederlandse markt is en blijft het gepatenteerde Sunfix® systeem met het unieke inhaaksysteem voor de onderlijst. De door Somfy ontwikkelde Maestria IO-motor, blijkt een perfecte match voor de Sunfix® screen. “De intelligente techniek in de motor laat de windvaste screen vlekkeloos in en uit de vergrendelstand gaan. Een echte verbetering, die zeker zal bijdragen aan de populariteit van dit screenmodel, die ondanks het geweld op de ZIP-markt nog steeds haar plekje blijft behouden.

De bakermat van de vaderlandse screenindustrie

Wie de geschiedenis van de zonweringsindustrie in ons land kent, weet dat Sunmaster de bakermat is van de vaderlandse screenindustrie. Sunmaster heeft decennialang geïnnoveerd, waarbij er nooit een compromis is getroffen ten aanzien van de kwaliteit. Met een Sunmaster screen heeft de zonweringspecialist een betrouwbaar product in handen, uitgevoerd volgens de laatste stand van zaken op technisch gebied.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details