Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNFLEX presenteert breder portfolio met schuiframen
De stand van SUNFLEX op Fensterbau Frontale.

SUNFLEX presenteert breder portfolio met schuiframen

Presentatie nieuwe schuiframen tijdens Fensterbau Frontale

Tijdens de in maart gehouden beurs Fensterbau Frontale in Neurenberg presenteerde SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH een aantal noviteiten. Zo heeft de specialist in glazen vouw- en schuifsystemen uit Wenden-Gerlingen zijn portfolio enige tijd geleden uitgebreid met de raamsystemen SF60 en SF80. Ze kenmerken zich door hun heel fijne aangezichten.

SUNFLEX is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van schuifsystemen, draai-schuifsystemen, vouw-schuifsystemen, horizontale schuifwandsystemen en terrasdaken voor zowel particuliere als commerciële (horeca)toepassingen. “We bieden met ons assortiment producten de meest uiteenlopende mogelijkheden om maximale woon- en verblijfsoppervlakten te creëren en tegelijkertijd de gebruikswaarde van woningen of commerciële ruimtes of gebouwen te verhogen”, zegt algemeen directeur Dennis Schneider van SUNFLEX. “Als een van de toonaangevende bedrijven leveren wij veelzijdige oplossingen voor terrassen, wintertuinen, gevels, balkons en bedrijfsingangen, maar ook voor ruimteverdeling en scheidingswanden. We stemmen onze producten af op de wensen van onze klanten, zodat ze harmonieus in de omgeving kunnen worden geïntegreerd. Eind­gebruikers waarderen de gemakkelijke en intuïtieve bediening, het hoge kwaliteitsniveau en de lange levensduur van onze producten.” 

“Het bijzondere van de nieuwe schuiframen SF60 en SF80 zit in de slanke, minimalistische esthetiek en toch hoogwaardige, isolerende eigenschappen”, legt Schneider uit. “De systemen zijn bovendien individueel configureerbaar en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en gemonteerd. Met een volledig verzinkbaar buitenkader, een vleugelraam waarvan slechts 21 mm zichtbaar is, en een middenstijl van slechts 30 mm breed, creëren ze een open ruimtegevoel met vloeiende overgangen tussen binnen en buiten. Desondanks bereikt het SF80 systeem door zijn beglazing zelfs Uw-waarden van 0,8W/m2K.” 

Het esthetische aangezicht van de raamsystemen en de terrasoverkapping.

Blikvanger

Op de stand in Neurenberg konden de bezoekers ook de kubistische terrasoverkapping SF300 van SUNFLEX zien. “Zowel esthetisch als functioneel is dit glazen dak een blikvanger”, aldus Schneider. “Met een dakneiging van slechts 2° – en interne statiek – is er sprake van een slechts geringe dakhelling, maar kan regenwater toch effectief worden afgevoerd. Omdat het dakoppervlak subtiel achter de 300 mm hoge, rondom lopende dakrand verborgen ligt, is de helling van het dak niet zichtbaar. Daardoor ontstaat een visueel vlak dak met een elegant uiterlijk. Verborgen regenpijpen en verschillende ontwerpvarianten van de waterafvoer zorgen voor een betrouwbare afvoer van hemelwater van het dak.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details