Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SUNFLEX: ‘Meer dan alleen een nuttige buitenruimte’

SUNFLEX: ‘Meer dan alleen een nuttige buitenruimte’

“Het is meer dan alleen een nuttige buitenruimte, want in de zomer beschermt een terrasoverkapping de aangrenzende woonruimte tegen te veel opwarming”, aldus salesmanager Edwin de Jong van SUNFLEX. 

“Met de SF 125 biedt SUNFLEX een nieuwe terrasoverkapping aan”, gaat De Jong verder. “Dankzij de interne statica van deze overkapping biedt SUNFLEX een nog grotere verscheidenheid aan opties om een terras vorm te geven. De nieuwe terrasoverkapping is net zo transparant, praktisch en veelzijdig als de modellen SF 112 en SF 152 of de varianten SF 112 Plus en SF 152 Plus met dakoverstek. Alle daken zijn leverbaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 millimeter en laten een dakhelling toe van 3 tot 45°. Alle terrasoverkappingen van SUNFLEX hebben bovendien hoogwaardige profielen en afdekkingen zonder zichtbare schroefverbindingen.” 

In de zomer beschermt een glazen dak met een boven- of onderliggende zonwering de aangrenzende woonruimte tegen te veel opwarming.

“In combinatie met een van onze schuiframen of schuif-/draaisystemen ontstaat er een afgesloten ruimte die weersinvloeden buitensluit. Verschillende dakvormen, kleurvarianten en uitrusting maken een individuele aanpassing aan het bestaande huis en aan de behoeften van de bewoners mogelijk. Integreerbare led-verlichtingssystemen verlichten het terras in het donker en zorgen tegelijkertijd voor een aangename sfeer. Uitgerust met verwarmingselementen kan zelfs in de koude maanden een gezellige plek worden gecreëerd die uitnodigt tot ‘aangenaam verpozen’.” 

“Dat is precies waar de echte meerwaarde van een terrasoverkapping van glas naar voren komt. De flexibele ruimte in de frisse lucht is bijzonder geschikt om ook op regenachtige of frisse dagen of ’s ochtends vroeg of later op de avond een gezellige zithoek te creëren. Het terras kan worden gebruikt als droge barbecueplaats en zorgt ervoor dat je langer buiten kunt blijven. Met een glasdikte van 8, 10 of 12 millimeter zijn de terrasoverkappingen van SUNFLEX bestand tegen zware regen, wind en hagel. En in de zomer beschermt een glazen dak met een boven- of onderliggende zonwering de aangrenzende woonruimte tegen te veel opwarming. Bovendien kan de ruimte worden gebruikt om de planten te laten overwinteren of de tuinmeubels of het wasrek beschermd te laten staan.”   υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details