Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Overig

SUNFLEX: ‘In een stedelijke stijl’

IMG_8513
Het volledig glazen schuifsysteem SF20 van SUNFLEX is nu ook in steellook leverbaar.

9 december 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het was de mensen van SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH in Wenden niet ontgaan dat de industriële look tegenwoordig erg trendy is in het interieurdesign. Met die gedachte in het achterhoofd heeft het bedrijf zich laten inspireren door oude industriële ramen en onlangs een versie in steellook van zijn beproefde SF 20 systemen gelanceerd. Ze zijn onlangs ook al in het Thema Horecazonwering en -overkappingen voor het voetlicht gebracht.

“Met verticale en horizontale profielen kunnen we de glaselementen optisch aan elke individuele designbehoefte aanpassen”, aldus algemeen directeur Ernst Schneider van SUNFLEX. “De profielen kunnen na montage van de schuifwand exact zo worden bevestigd als de eindgebruiker dat wil. Hij of zij stemt het systeem dus optimaal af op het interieur en eventueel de lichtinval.” 

De optische verandering van de SF 20 is niet ten koste gegaan van de techniek. Ook de steellook versie heeft lichtlopende en onderhoudsarme wielen. Bovendien is het systeem voorzien van een schoonmaakfunctie, zodat de glazen elementen ook waar ze overlappen gemakkelijk kunnen worden gereinigd.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details