Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunflex: ‘Glazen wanden met een stedelijke, industriële stijl’
Het volledig glazen schuifsysteem SF 20 van SUNFLEX is nu ook in steellook verkrijgbaar.

Sunflex: ‘Glazen wanden met een stedelijke, industriële stijl’

Bij SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH in Wenden is men er zich van bewust dat de industriële look tegenwoordig erg trendy is in het interieurdesign. Met die gedachte in het achterhoofd heeft het bedrijf zich laten inspireren door oude industriële ramen en een versie in steellook van zijn beproefde SF 20 systemen gelanceerd. Er is al enkele keren eerder in Z&R aandacht aan besteed. 

“Met verticale en horizontale profielen kunnen we de glaselementen optisch aan elke individuele designbehoefte aanpassen”, aldus algemeen directeur Ernst Schneider van SUNFLEX. “Deze profielen kunnen na montage van de schuifwand exact zo worden bevestigd als de eindgebruiker dat wil. Die kan de optiek van het systeem dus optimaal afstemmen op het interieur en eventueel de lichtinval.” 

De optische verandering van het SF 20 systeem is volgens Schneider niet ten koste gegaan van de techniek. “Ook de steellook versie van de SF 20 heeft licht lopende en onderhoudsarme wielen en een schoonmaakfunctie, zodat de glazen elementen waar ze overlappen gemakkelijk kunnen worden gereinigd.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details