Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sunbrella onthult nieuwe collectie Marine 

Sunbrella onthult nieuwe collectie Marine 

De nieuwe collectie Sunbrella® Marine, die ter gelegenheid van de nieuwste editie van METSTRADE in Amsterdam wordt voorgesteld, bestaat uit een assortiment van meer dan 200 verschillende stoffen. Deze stoffen van Sunbrella® Marine zijn gewijd aan de bescherming van boten en hun bemanning, alsook meubilair voor binnen en buiten.

Sunbrella biedt een overvloed van ideeën op het vlak van nautische stoffen die aan alle behoeften voldoen, zowel voor motorboten, zeilboten als elektrische boten. Dankzij de uiterst innovatieve R&D-expertise blijft het merk voortdurend vernieuwen en ontwikkelt het steeds nieuwe oplossingen die technische prestaties kundig combineren met esthetische aantrekkingskracht.

Deze nieuwe marinecollectie viert de natuur als een wind van vrijheid en terugkeer naar de basis via een grote verscheidenheid aan landschappen, van diepe oceanen tot groene meren en van hete rukwinden tot okerkleurige woestijnen. Deze verschillende werelden worden weerspiegeld in het rijke kleurenpalet van het gevarieerde assortiment: van diepblauw tot watergroen, van beige tinten tot goudgeel en terracotta.

De stoffen herdefiniëren de ervaring en sensaties van de pleziervaart voor nog meer comfort en bescherming aan boord. In combinatie met een subtiel spel van texturen bieden ze grote vrijheid om de verschillende textielelementen van elke boot harmonieus samen te stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details