Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Succesvolle zipscreens in de 100- en 125-uitvoering ook in de Q-series verkrijgbaar’

‘Succesvolle zipscreens in de 100- en 125-uitvoering ook in de Q-series verkrijgbaar’

Voor de grotere oppervlaktes vlakhangende zonwering heeft Rainbowsol de Zip screen 125 in het assortiment. “Als aanvulling op de reeds bestaande en bewezen succesvolle Zip screen 100, heeft de Zip screen 125 hetzelfde fraaie design”, zegt Robert Bosch. “De Zip screen 125 kenmerkt zich daarnaast natuurlijk door zijn grotere maximale afmetingen. Deze screen kan tot maximaal 4,40 meter breed en 4,0 meter hoog worden geleverd. De Zip screen 100 gaat tot een breedte van 3,80 meter en een hoogte van 2,40 meter. Bij een breedte van 3,60 meter is de maximale hoogte 3,60 meter.” 

Zipscreen Q-100 in Sparkling Black met houtlook-inlay.

Voor de aandrijving is gekozen voor motoren van Somfy. Standaard is de bediening met schakelaar en tegen meerprijs in RTS- of io-uitvoering. Inmiddels zijn deze screens ook met BREL solar motoren leverbaar. De Zip screens van Rainbowsol zijn standaard, behalve in de Limited Edition-uitvoering, leverbaar in technisch zilver, wit en roomwit en optioneel in alle RAL-kleuren. 

Opvulprofiel

Voor zowel zijn standaardscreens als zijn zipscreens heeft Rainbowsol een opvulprofiel. “Daarmee kan op eenvoudige en esthetische wijze de benodigde voorsprong in stappen van 12 millimeter worden gerealiseerd”, legt Robert Bosch uit. 

Zipscreen Limited Edition Sparkling Black

De Zip screens van Rainbowsol zijn behalve in de genoemde standaardkleuren ook – en zonder meerprijs – leverbaar in de Limited Edition-uitvoering. In deze uitvoering kunnen de screens, behalve in de inmiddels bekende antracietgrijze structuurlak en in Stargey (RAL 9007 structuur) ook worden uitgevoerd in Sparkling Black structuurlak. 

Zipscreen Q-100

Als uitbreiding van het bestaande assortiment heeft Rainbowsol een screen ontwikkeld die deel uitmaakt van de nieuwe Q-series, die naast deze zipscreen ook een uitvalscherm en twee knikarmschermen omvat. “De zipscreen Q-100 is een heel moderne en eigentijdse, strak vormgegeven screen die uiteraard ook standaard leverbaar is in dezelfde kleuren als de Zip screen 100 en 125”, aldus Bosch. “Deze Q-100 kan daarnaast worden gepersonaliseerd met een fraaie aluminium sierstrip in onder andere rvs- en houtlook. Vanzelfsprekend kan ook deze screen worden uitgevoerd met een Somfy io-motor of een BREL solar motor.”   υ

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details