Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
STOBAG: ‘CAMABOX, cassetteschermen in een modern kubusvormig design’
De CAMABOX kan worden uitgevoerd met in cassette en voorlijst geïntegreerde dimbare led-verlichting die kan worden uitgevoerd als RGBW-verlichting.

STOBAG: ‘CAMABOX, cassetteschermen in een modern kubusvormig design’

“Niet alleen het kubusvormige design voldoet aan de eisen van 2021, maar daarnaast biedt de CAMABOX ook diverse geïntegreerde opties om het verblijf op het terras uiterst aangenaam te maken!” 

De CAMABOX is geschikt voor middelgrote tot grote terrassen. De gesloten cassette beschermt het doek tegen alle weersinvloeden. Daarnaast is het scherm volgens Mul “zeer montagevriendelijk” en kan het in vrijwel iedere situatie worden ingepast. “Vanwege de variabele positie waarin de consoles kunnen worden geplaatst en de mogelijkheid voor plafondmontage is dit scherm geschikt voor vrijwel iedere gevel of balkon. Als extra functionaliteit is de helling van de CAMABOX instelbaar tussen 5 en 35°.” 

De CAMABOX gemotoriseerde volant. In dit geval is Soltis doek gebruikt dat een bepaalde transparantie heeft, waardoor het zicht op de omgeving behouden blijft.

“Het design van de CAMABOX is uniek”, vervolgt Mul. “Bovendien kan het systeem naar wens worden uitgevoerd met geïntegreerde, dimbare led-verlichting in zowel de cassette als in de voorlijst. De eindklant kan kiezen tussen RGBW-verlichting of het bekende warme witte licht. De elektronica is volledig in de cassette weggewerkt. Maar dat is nog niet alles! Ook een gemotoriseerde neerlaatbare volant behoort tot de mogelijkheden. Die kan uit zowel acryl als Soltis doek zijn en heeft een maximale lengte van 150 cm. Alle bedrading is volledig weggewerkt in de armen en daar is dus niets van te zien. De CAMABOX is leverbaar tot een indrukwekkende maatvoering van 700 cm breed x 400 cm uitval, en dat met maar twee armen en een doek uit een stuk.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details