Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Stilstaan bij elk detail van glazen schuifwanden’
Skyroof Plus lamellendak met glaswanden als poolhouse.

‘Stilstaan bij elk detail van glazen schuifwanden’

“Palmiye Benelux staat voor buitengewoon beleven”, zegt salesmanager Marco de Jong van Palmiye Benelux. “We bieden hoogwaardige producten op maat die helemaal op de wensen van de eindgebruiker worden afgestemd.” In gesprek met de salesmanager wordt ingezoomd op glazen schuifwanden. “Om de belofte van buitengewoon beleven mogelijk te maken, moet over elk detail worden nagedacht”, meent De Jong. 

“De eindgebruiker in ons achterhoofd”

In de showroom van Palmiye Benelux in Pelt in Belgisch Limburg schuift De Jong de glazen schuifwanden van een van de pergola’s soepel van dicht naar open. “Als merk staan we ervoor om buitengewoon beleven mogelijk te maken”, zegt hij. “Dat vraagt van ons om over elk detail na te denken. Met de eindgebruiker in het achterhoofd stellen we onszelf steeds vragen als hoe maak je nou het meest prettig gebruik van je pergola? Of wat mag niet ontbreken? Dat soort vragen houden ons scherp en zorgen ervoor dat we in de details het verschil kunnen maken. Ook als het gaat om de glazen wand- en schuifwandsystemen om pergola’s rondom af te sluiten, zoals glazen schuifwanden of het verstelbare glazen windscherm.” 

Palmiye Skyroof Prestige.

Windvrij genieten

“Glazen schuifwandsystemen bieden de gebruiker de mogelijkheid om zo veel mogelijk van buiten te genieten. Du moment dat het frisser wordt, bieden glazen schuifwanden de mogelijkheid om windvrij van een terrasoverkapping te genieten, terwijl de verbinding met buiten behouden blijft. Dat gevoel versterken we door te kiezen voor een minimalistisch design, zodat het uitzicht zo weinig mogelijk wordt verstoord.” 

“Voor het optimale behoud van ‘buiten’ denken we aan de kleinste zaken”, benadrukt De Jong. “Bijvoorbeeld, een deurgreep die zowel aantrekkelijk als klein is. Ons glazen schuifwandsysteem is voorzien van een aluminium deurgreep, dus geen vette vingers op het glas. Verder is ons glazen schuifwandsysteem uitgerust met meenemers, waardoor de glaspanelen met elkaar zijn verbonden en dus automatisch meeschuiven. Om de glazen panelen soepel open en dicht te laten bewegen, is het systeem voorzien van borstels. Die houden het vuil weg uit de rails, waardoor de panelen prettig rollen.” 

Totaalplaatje

“Als Palmiye willen we de eindgebruiker een totaalpakket presenteren”, besluit Marco de Jong. “Daarom bieden we onze pergola’s in veel verschillende kleuren en maten aan, met alle mogelijkheden om ze compleet te maken. Een optie daarin zijn onze glazen wanden. In essentie is dat voor mij buitengewoon beleven: alles mogelijk maken voor de eindgebruiker! Wie nieuwsgierig is geworden, kan kijken op www.palmiye.nl.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details