Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Sterke samenwerking. Weinor is Smart-Home-Ready-partner Sterke samenwerking.

Sterke samenwerking. Weinor is Smart-Home-Ready-partner Sterke samenwerking.

Als Smart-Home-Ready-partner van Somfy maakt Weinor zijn partners de verkoop nu nog gemakkelijker. Voor nagenoeg alle Weinor producten biedt de specialist op het gebied van zonwering en regen- en windbescherming u nu naast de bewezen BiConnect afstandsbediening nu ook met Somfy een comfortabele Smart-Home-oplossing inclusief dimmogelijkheid aan.

Smart Home komt steeds vaker voor op de terrassen van gebruikers van zonwering en regen- en windbescherming. Door de samenwerking met Somfy heeft Weinor hiervoor een sterke, competente partner binnengehaald: met de besturingscentrale Somfy TaHoma Switch biedt de expert op het gebied van zonwering en regen- en windbescherming op het terras als Smart-Home-Ready-partner van Somfy, een comfortabele Smart-Home-oplossing incl. dimmogelijkheid voor nagenoeg alle Weinor producten aan. De samenwerking maakt het Weinor partners gemakkelijker om klanten te benaderen die al beschikken over een Smart-Home-systeem van Somfy of die hierin geïnteresseerd zijn.

Ondersteunen het verkoopgesprek: de besturingspakketten

Of het nu gaat om ‘Smart’, ‘Comfort’, ‘Basis’ of ‘Handmatig’ – voor een nog doelgerichtere advisering heeft Weinor individuele besturingspakketten samengesteld. Het pakket ‘Smart’ omvat de Smart-Home-bediening via smartphone-app, spraakassistent of automatisch scenario. Het besturingspakket ‘Comfort’ omvat de bediening via afstandsbediening, inclusief het dimmen van verwarming en verlichting, terwijl ‘Basis’ voorziet in de bediening via handschakelaar of automatische weersafhankelijke bediening. ‘Handmatig’ staat uiteindelijk voor de eenvoudige bediening via slinger. Hiermee kunnen de partners doelgericht vragen naar de wensen en eisen van klanten en direct het geschikte besturingssysteem adviseren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details