Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Steellook glazen schuifwanden voor terrasoverkappingen met karakter’
Pergola SO! met glazen schuifwand in steellook.

‘Steellook glazen schuifwanden voor terrasoverkappingen met karakter’

“Wat als de eindklanten de populaire steellook-stijl die zij kennen van de ramen uit hun woning ook kunnen integreren onder een terrasoverkapping? CEO Xavier Costenoble stelt de vraag, om ze ook meteen te beantwoorden. “Bij Winsol hebben we de knowhow om dat te doen. Zie bijvoorbeeld onze Pergola SO! met steellook glazen schuifwanden.” 

“De aluminium kleinhouten op het glas – in Nederland spreekt met van roedes – verdelen de glazen panelen van 10 mm dik in gelijke kwadranten en zorgen voor een designaspect dat meteen in het oog springt. Een extra touch die het authentieke karakter – of net het industriële – van de overkapping accentueert.” 

Een match made in heaven!

“Zwart en steellook gaan hand in hand. Een match made in heaven! Combineer verder met onze houtlook lamellen en de terrasoverkapping vormt een landelijk geheel met een warme en gezellige sfeer”, vervolgt Costenoble. “Onze steellook glazen schuifwand is beschikbaar in gitzwart, verkeerswit en antracietgrijs, waarbij we de aluminium kleinhoutverdelingen op het glas en het frame van de schuifwand in dezelfde kleur lakken als de rest van de pergola.”

Vervolledig de Pergola SO!

De glazen schuifwand zorgt voor beschutting tegen weer en wind, zonder de doorkijk naar buiten en de lichtinval te belemmeren. Voor meer privacy of bescherming tegen uv-stralen van de zon kan de eindgebruiker kiezen voor outdoor gordijnen en/of geïntegreerde SolFix screens. Dit kan allemaal op dezelfde zijde van de terrasoverkapping. 

Daarnaast biedt Winsol nog een aantal opties aan om het comfort onder de Pergola SO! te vergroten:

• Automatische of intelligente motorisatie, waardoor de lamellen volledig autonoom bewegen, rekening houdend met de wensen van de eindgebruiker, de locatie of de stand van de zon
• Acht verschillende types ledverlichting, zoals RGB, spots en de bekende Winsol-sterrenhemel
• Geïntegreerde bluetooth luidsprekers, stopcontacten, USB- en HDMI-aansluitingen
• Projectorhouder plus projectiescreen om de pergola in een outdoor bioscoop te veranderen
• Verwarming om de pergola eerder en later in het jaar en ook later op de avond te kunnen gebruiken
• Standaard met bediening via smartphone of tablet, maar optioneel ook via de design drukknoppen in de paal

“Ontdek meer over onze terrasoverkappingen via winsol.eu”, besluit Xavier Costenoble. “Interesse om ons partnernetwerk te vervoegen en onze Pergola SO! of andere producten te verdelen in uw regio? Neem dan contact met ons op via info@winsol.eu.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details