Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Steeds dichter bij de klanten in het Nederlandse taalgebied. De Gibus Group opent een grote showroom in Zwolle.

Steeds dichter bij de klanten in het Nederlandse taalgebied. De Gibus Group opent een grote showroom in Zwolle.

Opgericht in augustus 2022 met als doel de service ter plaatse en in de Nederlandse taal aan klanten in Nederland en het Vlaamse gewest van België te bieden, opent Gibus NL B.V. vandaag de deuren van de nieuwe showroom in het hoofdkantoor in Zwolle

De bij de Europese top in de high-end Outdoor Design sector  behorende Gibus Group heeft op 20 maart een grote showroom ingehuldigd die zich bevindt in het hoofdkantoor van Gibus NL B.V. Een dochteronderneming die de ontwerpen van het bekende merk op de Nederlandstalige markt brengt, namelijk in Nederland en in het Vlaamse gewest van België.

In augustus 2022 is het bedrijf Gibus NL B.V. opgericht, wat past in het internationaliseringsproces waar het Italiaanse bedrijf al enkele jaren een belangrijke rol vervult. Voorheen resulteerde dit al in de oprichting van twee Europese dochterondernemingen – Gibus Deutschland Gmbh in Duitsland en Gibus France Sas in Frankrijk – en  werd afgelopen september gevolgd door de overname van het Duitse bedrijf LEINER, een uitmuntende naam in het outdoor designsegment, met een breed productportfolio dat luifels, pergola’s en glazen daken omvat.

Aangestuurd door algemeen directeur Martijn Westenbrink en opgezet met als doel lokale service in het Nederlands  te bieden aan de klanten aldaar. Het filiaal, gevestigd in Zwolle, in het noorden van Nederland, beschikt  over een ruime showroom waar het management de technologische innovaties, de performance en het design kan laten zien met betrekking tot de verschillende oplossingen van het Gibus-assortiment.

Op de inauguratie, die werd bijgewoond door tal van Nederlandse en Duitse klanten, was ook de CEO van de Gibus Group, Alessio Bellin aanwezig:”Het is met grote trots – zei de CEO tegen de aanwezigen – dat we u kunnen verwelkomen in deze nieuwe showroom, waar we jaar in jaar uit het beste van het Gibus-assortiment kunnen tentoonstellen en onze oplossingen kunnen voorleggen, samen met de Nederlandstalige medewerkers, aan wie we de taak zullen toevertrouwen om adequaat te vertalen, niet alleen taalkundig maar ook cultureel, waar de waarden van Made in Italy en ons merk voor staan.”

Gecreëerd op een ruimte van 270 m², biedt de inrichting een tentoonstellingsconcept met een hoog esthetisch gehalte in de gebruikelijke Gibus-sfeer. De showroom wordt ook aangevuld met exclusieve buitenmeubeloplossingen van EMU, een historische Italiaanse onderneming die actief is in de buitenmeubelsector voor zowel thuis als op projectbasis. EMU wil, net als Gibus, een kwaliteits- en ethisch georiënteerde fabrikant zijn, die zijn klanten duurzame producten met hoge prestaties biedt, met een rigoureuze aanpak die altijd aandacht heeft voor ESG-kwesties. Het is vanuit deze gemeenschappelijke visie dat het idee van een partnerschap tussen beide ondernemingen is ontstaan, dat juist in Zwolle zijn eerste verwezenlijking vond.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details