Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Soprofen stelt voor: ‘De SCREENAMAX, compact en innovatief’
De innovatieve technologie van de SCREENAMAX leidt tot kleinere kasten en daarmee een slanker aanzicht.

Soprofen stelt voor: ‘De SCREENAMAX, compact en innovatief’

De SCREENAMAX, de nieuwste innovatie van SOPROFEN, is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Om de noden op de markt goed in kaart te brengen, zijn we te rade gegaan bij zowel de plaatsers, verkopers, eindklant als de wettelijke instanties in Nederland, België en Frankrijk. Ons doel was om een vernieuwend product op de markt te brengen dat tegemoetkomt aan de belangrijkste eisen van al deze stakeholders. Na analyse van ons onderzoek werd duidelijk dat er een groeiende vraag is naar esthetische, kwalitatieve en efficiënte zonwering voor steeds grotere en fijnere raampartijen, en dit alles in een zo compact mogelijke kast met zo dun mogelijke zipgeleiders.

Om dit alles mogelijk te maken bevat de SCREENAMAX een exclusieve, wereldwijd gepatenteerde technologie, waarbij een voorgespannen as in de oorspronkelijke as wordt geschoven: Zoomtech. Hierdoor wordt het doorbuigen van de as gecompenseerd wat ervoor zorgt dat het doek altijd perfect strak en recht hangt. 

Omdat de as niet doorbuigt, heeft de SCREENAMAX tevens de meest compacte kast die op de markt te verkrijgen is. Deze screen gaat tot 6 m breed in een kast van slechts 85 mm hoog (dat is de grootte van een creditcard!) en tot 7 meter breed in een kast van 105 mm. Voeg hierbij een supersmalle geleider van slechts 22 mm breed en geen enkele zichtbare schroef en het is te begrijpen dat wij spreken over de meest moderne, compacte en strakke screen op de markt, ofwel SCREENAMAX! 

Standaard is de SCREENAMAX verkrijgbaar in dertien trendy kleuren in drie afwerkingen, te weten glad-satijn, glad-mat en structuur-mat, maar het spreekt voor zich dat ook alle andere kleuren mogelijk zijn. Die andere kleuren zijn zonder meerkosten leverbaar vanaf vier screens. Verder is een compleet assortiment doeken leverbaar, waaronder onze eigen doeken die gegarandeerd op voorraad zijn en de tien meest verkochte kleuren op de markt omvatten, en verschillende motorisaties. Zeven jaar garantie maken het plaatje compleet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details