Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Soltis Veozip, Serge Ferrari’s eerste buitenscreen speciaal ontworpen voor de Zip

Soltis Veozip, Serge Ferrari’s eerste buitenscreen speciaal ontworpen voor de Zip

In een commerciële of residentiële markt die al jaren dezelfde doeken gebruikt, brengt Soltis Veozip een nieuwe wind inzake look en design, ten dienste van een moderne esthetische sfeer. Dit nieuwe screen is ontwikkeld op basis van een zeer uitgebreide analyse van de werking en behoeften van een Zip-systeem en biedt een oplossing voor de meest voorkomende problemen terwijl het tegelijkertijd een uniek visueel comfort aanbiedt.

Nieuw kleurengamma voor Soltis 86-92

Het kleurenpalet van de series Soltis Perform 92 en Soltis Horizon 86 werd samen met Anne Emery, co-bestuurder van het kantoor “Aujourd’hui ou mardi”, aangepast om perfect aan te sluiten bij de RAL-kleuren die het meest gebruikt worden in de schrijnwerkerij.

Resultaat? 38 kleuren beschikbaar in Soltis Perform 92 waaronder 12 nieuwe kleuren (zoals Sneeuwwitje, Kwarts, Shea, Wolk, PuurBlauw) en 23 kleuren voor Soltis Horizon 86 waaronder 6 nieuwe kleuren (Sneeuwwitje, Baksteen, PuurBlauw, Anijs, Diep Rood en DiepBlauw).

Soltis Proof W88

Dankzij de doorschijnende PVC-coating die direct tijdens het productieproces wordt aangebracht (creatie van een doorschijnende Precontraint®), is Soltis Proof W88 een weerbestendige (waterbestendig, UV-bestendig), lichtgewicht, gemakkelijk te rollen oplossing die het natuurlijke licht doorlaat. Soltis Proof W88 is geschikt voor buitendaken zoals pergola’s, roldaken met rits of velours en is geschikt voor zowel professionals als de meest veeleisende personen.

Soltis Master Agivir 

De groep Serge Ferrari ontwikkelde de AGIVIR-technologie en besloot deze innovatieve coatingtechnologie toe te passen op zijn zonweringsactiviteit. De uitzonderlijke antivirale eigenschappen van deze coatingtechnologie, gecertificeerd door het onafhankelijke laboratorium VirHealth, maken het mogelijk om een weefsel met antivirale eigenschappen op de markt te brengen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details