Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Soltis Proof W88 – een waterdicht, lichtgewicht en lichtdoorlatend doek

Soltis Proof W88 – een waterdicht, lichtgewicht en lichtdoorlatend doek

Nieuwe consumententrends en de gevolgen van de gezondheidscrisis hebben van woninginrichting een belangrijk thema gemaakt. De pergola, ooit een eenvoudig “bijgebouw”, is een verlengstuk van het huis geworden, een volwaardige leefruimte die het mogelijk maakt om bij alle weersomstandigheden van het buitenleven aan het huis te genieten.

Het is een extra kamer, om gezellig te eten of voor extra ontspanning en rust, die bijdraagt tot de waarde van het huis in zijn geheel, op voorwaarde dat de temperatuur aangenaam is.

Ook de horeca sector heeft het fenomeen opgepikt. Sommige spelers hebben hun aantal zitplaatsen verdubbeld of verdrievoudigd dankzij de ontwikkeling van deze nieuwe toepassing.

Om deze nieuwe leefruimte te beschermen, is Soltis Proof W88 een innoverende oplossing die een hoge lichtdoorlaatbaarheid combineert met een totale ondoordringbaarheid voor slecht weer. Het is zowel dun als licht, en het ontwerp zorgt ervoor dat het zeer weinig ruimte inneemt, vooral voor intrekbare en oprolbare daken. Daarom is de Soltis Proof W88 perfect geschikt voor buitenconstructies zoals pergola’s, oprolbare overkappingen met rits of velums. Deze veelzijdigheid in gebruik maakt hem geschikt voor zowel professionele als particuliere gebruikers.

De structuur van Soltis Proof W88 is gebaseerd op de Précontraint®-technologie, een gepatenteerd fabricageprocédé dat het weefsel unieke eigenschappen verleent:

  • superieure weerstand tegen rekken en scheuren;
  • geen vervorming tijdens installatie en gebruik;
  • Superieure esthetische en mechanische duurzaamheid;
  • een glad oppervlak dat makkelijk schoon te maken is.

In tegenstelling tot standaardweefsels die gewoon een film over het weefsel aanbrengen, heeft Soltis Proof W88 een volledig doorschijnende coating die rechtstreeks tijdens het productieproces wordt aangebracht. Hierdoor wordt het risico van delaminatie, d.w.z. de afbraak van het membraan, geëlimineerd en wordt de levensduur veel langer.

Naast zijn mechanische en technische eigenschappen laat Soltis Proof W88, dankzij zijn regelmatig weefsel, een maximale hoeveelheid natuurlijk licht op een homogene manier het terras bereiken. Het laat tot 21% van het licht door, terwijl het UV-bestendig is, ongeacht de gewenste kleur.

De Soltis Proof W88 is een subtiele combinatie van technische prestaties en creatief design en zorgt voor een gezellige sfeer met een warme uitstraling.

Het heeft alles in zich om zijn publiek te verleiden, dat er vanaf de lancering in maart 2022 van zal kunnen genieten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details