Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Solaye Fabrics: ‘De toekomst van zonwering is vandaag al beschikbaar’
Stephan Martens: ‘Onze ruime voorraad garandeert een razendsnelle levering.’

Solaye Fabrics: ‘De toekomst van zonwering is vandaag al beschikbaar’

Solaye Fabrics uit Ieper is de exclusieve verdeler voor heel Europa van de hoogwaardige screendoeken van Alkenz. De stock checken en een bestelling plaatsen, kan met een paar klikken. “En de ruime voorraad garandeert een razendsnelle levering”, aldus Managing Director Stephan Martens van Solaye Fabrics. 

“Recent heeft de nieuwste generatie screendoeken op de R+T in Stuttgart heel wat belangstelling getrokken”, vertelt hij. “De Aluscreen, Chameleon en Purolux zijn dan ook de absolute top in warmtewering en lichtcontrole!” 

Alu zorgt voor ongeziene reflectie

“De Sunshadow 3000 RR ALU 2% is de meest performante binnenscreenoplossing op de markt”, meent Martens. “Het basisdoek komt uit Zuid-Korea, de afwerking van de alubedampte rugzijde gebeurt in Europa. Door de hoge reflectie van 80% van de rugzijde – die naar de zon wordt gericht – is het doek uiterst geschikt voor zowel warmtewering als lichtcontrole. De Aluscreen is ook een troef voor elk BEN-project. Dit doek is beschikbaar in zeven kleuren.”

In de collectiebox zijn alle opties bijeen gebracht.

De kameleon onder de screendoeken

“Een doek dat licht als het ware ‘opneemt’, dat is de Chameleon 3500 N”, gaat Martens verder met het volgende doek. “De Chameleon combineert de warmtewering van een wit screendoek met het lichtcomfort en de doorkijk van een donker doek. Als een echte kameleon verandert het van kleur als de lichtintensiteit verandert. Dat is uniek!” Dit doek is verkrijgbaar met een openheidsfactor van 3% en 1%, in de drie kleuren wit-wit, wit-beige en wit-parelgrijs. 

TPO in plaats van pvc

Met de Purolux 3000 N 3% speelt Solaye in op de trend dat screendoeken in de toekomst mogelijk geen pvc meer zullen mogen bevatten. Daarvoor is het pvc in het doek vervangen door thermo­plastische polyolefine, een milieuvriendelijkere en duurzame kunststof, legt Martens uit. “Uiteraard doet de Purolux niet onder voor pvc-screendoeken in warmte- en lichtwering, transparantie en afwasbaarheid.” 

Altijd meer dan 5000 rollen op voorraad

Doek op rol bestellen is bij Solaye Fabrics uiterst eenvoudig. Via de website sunconfex.eu kan de voorraad van een doek worden bekeken en meteen ook een bestelling worden geplaatst. In Ieper beschikt Solaye Fabrics steeds over een voorraad van meer dan 5000 rollen. Elke order wordt binnen 24 uur verwerkt en indien voorradig vertrekt een bestelling de volgende dag al, of op een ander moment als de klant dat wenst. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details