Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Slimme raamdecoratie is praktisch en functioneel’
Rolgordijnen zijn functioneel, maar dragen ook bij aan de uitstraling van een interieur.

‘Slimme raamdecoratie is praktisch en functioneel’

Technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en de term ‘smart home’ is steeds vaker te horen. De markt blijft uitbreiden met nieuwe ontwikkelingen en innovaties, ook in de raamdecoratiebranche. Slimme apparaten die op afstand bediend kunnen worden of ‘zelf’ kunnen denken. Om daar op te anticiperen presenteert Zonnelux slimme raamdecoratie op basis van accumotoren, die volgens het bedrijf eenvoud, comfort en design doen samenkomen. 

‘Wat is slimme raamdecoratie?’

De slimme raamdecoratie van Zonnelux wordt elektrisch aangedreven en kan op verschillende manieren worden bediend. De pullbediening gebeurt met een koord. Door er kort aan te trekken, gaat de raamdecoratie – elektrisch aangedreven  – omhoog of omlaag. Bediening met een afstandsbediening is ook mogelijk. Ze heeft meerdere kanalen om de raambekleding van diverse ramen tegelijk of afzonderlijk van elkaar te kunnen te bedienen. 

Slimme raamdecoratie kan ook via de app worden bediend.

De slimme raamdecoratie van Zonnelux kan ook met een app worden bediend. De accumotoren zijn standaard voorzien van bluetooth, waardoor verbinding, zonder tussenkomst van een hub, met de app kan worden gemaakt. De bediening kan eenvoudig worden ingesteld door de QR-code te scannen en de installatiestappen te volgen. Vervolgens kan de eindgebruiker met zijn of haar smartphone de raamdecoratie bedienen en bijvoorbeeld zien hoe ver de raamdecoratie geopend is. In een later stadium bestaat altijd nog de mogelijkheid om de motoren met een hub te verbinden.

Slimme raamdecoratie is natuurlijk bedoeld om het leven comfortabeler te maken: door een druk op de knop beweegt ze mee op het ritme van het dagelijks leven. Maar Zonnelux biedt meer mogelijkheden, zoals het gebruik van de spraakbediening, timers of scenario’s. 

‘Uniek concept’

Het Slimme raamdecoratieconcept is volgens Zonnelux onderscheidend in design, in connectiviteit en omdat de accu in het product is geïntegreerd. Voor alle producten is er een accumotor leverbaar, maar de paradepaardjes zijn de tilt&lift motor voor grote afmetingen voor houten jaloezieën en de top-down-bottom-up-motor voor Duette. Volgens Zonnelux biedt het concept een meerwaarde op het gebied van comfort, veiligheid en energiebesparing. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details