Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Silent Gliss Rolgordijn Systemen | Discreet maar effectief

Silent Gliss Rolgordijn Systemen | Discreet maar effectief

Silent Gliss biedt de meest uitgebreide, technisch geavanceerde rolgordijnsystemen. De strakke lijnen en het moderne ontwerp passen bij elke stijl, en bieden tegelijkertijd discrete en effectieve afscherming. Uiteenlopende bedieningsmogelijkheden en individuele kleuren vormen de goede oplossing voor elke kamer.

Bij al onze in Zwitserland geproduceerde systemen spelen de onderdelen een belangrijke rol. Sommige zijn gepatenteerd, maar allemaal van de beste kwaliteit en uitgebreid getest. Elk systeem wordt op maat gemaakt door een team van ervaren specialisten, om elke dag weer een perfecte functionaliteit te garanderen.

WEES SLIM

Alle elektrische rolgordijnsystemen zijn bedienbaar in combinatie met aansturingssystemen en werken foutloos samen met andere opties om de perfecte onderling verbonden thuiservaring te leveren.

De optionele Move-app biedt u tevens het gemak om uw rolgordijnsystemen vanaf uw tablet of smartphone te bedienen, waar ter wereld u ook bent.

SOEPEL EN STIL

Bij het ontwikkelen van onze systemen heeft een soepele en stille bediening de hoogste prioriteit. Wij maken gebruik van componenten van de hoogste kwaliteit die continu worden geoptima- liseerd. Ook bij grote systeemafmetin- gen is daardoor gewaarborgd dat onze systemen even makkelijk kunnen worden opgerold en afgerold.

U HEBT DE KEUZE

De keuze van verzwaringsstaven in verschillende ontwerpen, kleuren en hardware onderdelen maken een individuele afstemming van kleuren in elke ruimte mogelijk.

Voor een perfect kleurontwerp worden alle onderdelen van het systeem SG 4905 qua kleur aan de stof aangepast.

SYNCHROON EN STABIEL

Gekoppelde rolgordijnsystemen bieden het voordeel dat u met één bediening tegelijkertijd twee rolgor- dijnsystemen kunt bedienen en de tussenruimte tot een minimum kunt beperken.

Bij hellende situaties en/of wanneer rolgordijnen aan ventilatie of tocht blootstaan, kan zijgeleiding de stof nodige schutting bieden.


Ontelbare bedieningsmogelijkheden

ELEKTRISCH BEDIENDE ROLGORDIJNSYSTEMEN

Efficiënt en stil! De gemotoriseerde rolgordijnen van Silent Gliss vallen op door hun vrijwel stille bediening en programmeerbare tussenstops. Wij bieden u het meest efficiënte systeem aan, ongeacht de afmetingen of het gewicht van de stof.

Onze bestseller, het rolgordijnsysteem SG 4960, kent zijn gelijke nog niet wat betreft een soepele, betrouwbare, snelle en bovendien stille bediening. Dit mede dankzij de soft stops en tussen stops.

In sommige situaties is elektrische bediening niet meer mogelijk, daarom biedt Silent Gliss het draadloze rolgordijnsysteem SG 4955 aan.

KETTINGBEDIENDE ROLGORDIJNSYSTEMEN

Tijdloos elegant en uitermate soepel lopend – onze met ketting bedienbare rolgordijnsystemen kunnen zonder enige moeite met de hand worden bediend.

Met name het systeem SG 4910 stelt nieuwe normen. Dankzij de geïntegreerde trekveertechnologie is de bediening uitermate comfortabel en geruisloos en wordt een ongeëven- aarde en gelijkmatige beweging omhoog en omlaag geboden, ook bij systemen van grote afmetingen. Onze bestseller met ketting biedt bovendien veelzijdige functies en is eenvoudig te monteren.

VEERBEDIEND ROLGORDIJNSYSTEEM

Het rolgordijnsysteem SG 4900, die met een veer bediend wordt, heeft een unieke snelheidscontrole waardoor het gordijn soepel en gecontroleerd kan worden opgetrokken. Door het optionele stopmechanisme kan het systeem op elke gewenste positie gestopt worden.


Stoffen – meer dan decoratie

Behalve dat de stoffen uit de Silent Gliss-collectie qua textielstructuur van hoge kwaliteit zijn, springen met name ook de technische eigenschappen in het oog. Wij bieden een omvangrijk assortiment aan stoffen in diverse texturen en kleuren. In combinatie met onze systemen kan het ideale evenwicht tussen functie en ontwerp worden bereikt.

Bepaalde stoffen hebben bijzondere eigenschappen. Zo zijn ze bijvoorbeeld antibacterieel of kunnen ze worden gebruikt voor akoestiek, geurneutrali- sering of lichtbeheer. Al onze stoffen zijn brandvertragend en zijn intensief getest om te zorgen dat ze perfect hangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details