Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Serge Ferrari introduceert zijn Premium Partner Netwerk: ‘De banden met zonweringspecialisten versterken’

Serge Ferrari introduceert zijn Premium Partner Netwerk: ‘De banden met zonweringspecialisten versterken’

Serge Ferrari heeft zijn Premium Partner-concept in Frankrijk al in 2016 geïntroduceerd en er de afgelopen zes jaar naar eigen zeggen enorm succes mee gehad. Daardoor aangemoedigd – anno nu in Frankrijk al meer dan 100 partners! – breidt Serge Ferrari dit netwerk nu actief uit naar andere landen, zoals Italië, Duitsland, Zwitserland, België en Nederland. 

Serge Ferrari heeft de oprichting van het Serge Ferrari Premium Partner-netwerk in Nederland en België eind maart al aangekondigd tijdens de tussenstops van de Soltis Tour bij ROMA Benelux in Zevenbergen en Renson in Waregem. “We zijn er trots op dat we de oprichting van het Serge Ferrari Premium Partner-netwerk in de Benelux nu daadwerkelijk kunnen aankondigen én dat we kunnen mededelen dat we ondertussen in het Franstalige deel van België, al zes partners hebben”, vertelt Dirk Driessen, Key Account Manager Benelux bij Serge Ferrari. “Dit netwerk is de bekroning van onze langdurige relatie met zonweringspecialisten, onder andere tot stand gekomen door ontmoetingen op beurzen en andere evenementen, waar de vraag naar informatie, documentatie en training altijd hoog is geweest.” 

Om aan de verzoeken om ondersteuning te voldoen, had Serge Ferrari in Frankrijk al een speciaal Promotion Team opgericht, met het primaire doel om zonweringspecialisten te bezoeken. Tijdens hun bezoeken demonstreren zij niet alleen het uitgebreide Soltis-assortiment, maar worden daarnaast aan montage- en installatieteams uitgebreide trainingen aangeboden. Bovendien worden showrooms in overleg met de zonweringspecialisten toegerust met stalen, informatiemateriaal en andere marketingtools om de eindklant beter te kunnen adviseren en het verkoopgesprek te ondersteunen en te stimuleren. 

De doekconfigurator van Serge Ferrari.

“Tijdens deze interacties hebben sommige installateurs de wens uitgesproken om een nog intensiever partnerschap met Serge Ferrari aan te gaan”, aldus Driessen. “Gemotiveerd door hun enthousiasme, hebben we daarop de stap genomen om het SFPP-netwerk op te richten en te gaan promoten, als zijnde een collectief van onafhankelijke bedrijven die worden ondersteund en versterkt door Serge Ferrari.” 

Om het succes van dit netwerk te waarborgen, heeft Serge Ferrari zorgvuldig een op maat gemaakt programma ontworpen. Premium Partners krijgen exclusieve trainingsmogelijkheden en toegang tot gespecialiseerde marketingtools. Om hun zichtbaarheid te vergroten, krijgt elke Premium Partner een gepersonaliseerde website, die prominent aanwezig is op de officiële Soltis-website. Potentiële klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare zonweringspecialist kunnen die gemakkelijk vinden via de dealerlocator op de website. 

Om interesse in het Premium Partners-netwerk te genereren en verkeer naar het platform te stimuleren, organiseert Serge Ferrari digitale en sociale mediacampagnes en reclame- en commerciële initiatieven. Die inspanningen zijn gericht op het promoten van het SFPP-netwerk en het maximaliseren van de exposure voor de partners. 

“We erkennen het belang van het ondersteunen van onze leden in hun dagelijkse werkzaam­heden, en hebben daarom speciale voorwaarden uitonderhandeld met verschillende bedrijven die producten en diensten leveren die relevant zijn voor onze Premium Partners”, zegt Dirk Driessen. “Van producenten van rolgordijnen tot aanbieders van producten voor het buitenleven, communicatiebureaus en softwareontwikkelaars. We hebben strategische partnerschappen gesmeed die bedrijfsoptimalisatie en -ontwikkeling vergemakkelijken.” 

Het SFPP-netwerk wordt geleid door het Serge Ferrari Promotion Team, maar Serge Ferrari vertrouwt ook op regionale en nationale evenementen om sterkere verbindingen te smeden tussen leden, leveranciers, aanbieders en het eigen Serge Ferrari-team. “Deze gelegenheden bieden waardevolle mogelijkheden voor netwerken, kennisuitwisseling en gezamenlijke groei”, aldus Driessen. 

Het Serge Ferrari Promotion Team wordt nu voor de Benelux-landen versterkt door Specification Sales Manager Benelux Debby Vanmeerbeeck van Serge Ferrari, die al vele jaren de zonweringspecialisten in de Benelux bezoekt en het SFPP-netwerk in de Benelux-landen verder zal gaan ontwikkelen. “Terwijl we doorgaan met het smeden van betekenisvolle partnerschappen en ons engagement voor zonweringspecialisten versterken, kan het Serge Ferrari Premium Partner-netwerk worden gezien als een bewijs van onze gedeelde visie van excellentie en wederzijdse groei”, meent Debby Vanmeerbeeck. “Samen met onze partners zijn we klaar om het zonweringlandschap te herdefiniëren en innovatie in de zonweringwereld te stimuleren.” 

“Deel uitmaken van het SFPP-netwerk geeft zonweringspecialisten de kans om te profiteren van het professionele imago en de reputatie van een bekend en erkend merk”, vervolgt Debby Vanmeerbeeck. Voor meer informatie over het SFPP-netwerk kunnen geïnteresseerde zonwering­specialisten graag contact met mij opnemen: Debby Vanmeerbeeck, telefoon +32 (0) 476 98 91 78 of debby.vanmeerbeeck@sergeferrari.com.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details