Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Serge Ferrari heeft doekennieuws

Serge Ferrari heeft doekennieuws

Serge Ferrari wil met de introductie zijn positie als producent van doeken voor buitenzonwering voor zowel de commerciële als de residentiële toepassingen verder versterken. “Enerzijds worden wij gedreven door onze visie en ambitie om doeken met uitmuntende technische eigenschappen aan te bieden, anderzijds ondersteunen wij architecturale pareltjes met de elegantie en het kleurenpalet van onze doeken”, aldus CEO Sébastien Ferrari. “Onze materialen, die synoniem staan voor moderniteit, comfort, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid, voldoen zowel aan de strengste eisen van professionals als aan de behoeften van de consument.” 

Soltis Veozip, toegepast bij een bibliotheek.

Soltis Veozip

Soltis Veozip is Serge Ferrari’s eerste buitenscreendoek dat speciaal is ontworpen voor zipscreens. Het bedrijf spreekt van “een nieuwe visie op het exterieur, met geavanceerde technologie en elegantie.” In een markt voor zowel commerciële als residentiële projecten die al jaren dezelfde doeken gebruikt, wil Serge Ferrari met Veozip een nieuwe wind laten waaien inzake look en design om een moderne, esthetische sfeer te creëren. Serge Ferrari heeft het nieuwe screendoek volgens Sébastien Ferrari ontwikkeld op basis van een zeer uitgebreide analyse van de werking en behoeften van een zipsysteem: “Het moet een oplossing bieden voor de meest voorkomende uitdagingen van dit soort systemen en tegelijkertijd voor een uniek visueel comfort zorgen.” Meer over dit product in het Thema Screens in Z&R 2. 

Nieuw kleurengamma voor Soltis 86-92

Serge Ferrari heeft ook het kleurenpalet van de doekseries Soltis Perform 92 en Soltis Horizon 86 aangepast. Dat is gebeurd in nauwe samenwerking met Anne Emery, co-bestuurder van het kantoor Aujourd’hui ou mardi, om de doeken zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de RAL kleuren die het meest worden gebruikt in de kozijnenbouw. 

Het resultaat van deze inspanningen zijn 38 kleuren in de collectie Soltis Perform 92, waaronder 12 nieuwe kleuren, zoals Sneeuwwitje, Kwarts, Shea, Wolk en PuurBlauw, en 23 kleuren voor Soltis Horizon 86, waaronder 6 nieuwe kleuren, te weten Sneeuwwitje, Baksteen, PuurBlauw, Anijs, Diep Rood en DiepBlauw. 

Soltis Proof W88

Dankzij een doorschijnende pvc-coating die direct tijdens het productieproces wordt aangebracht – creatie van een doorschijnende Precontraint® – is Soltis Proof W88 een weerbestendig (water- en uv-bestendig) lichtgewicht, gemakkelijk op te rollen doek dat de zon weert, maar het natuurlijke licht doorlaat. Soltis Proof W88 kan worden toegepast voor terrasdaken, zoals pergola’s en roldaken met rits of velours en is geschikt voor zowel professionele als particuliere toepassingen. 

Soltis Master Agivir

Serge Ferrari heeft de AGIVIR-technologie ontwikkeld, een innovatieve coatingtechnologie die aan behandelde doeken uitzonderlijke antivirale eigenschappen geeft. Die eigenschappen zijn gecertificeerd door het onafhankelijke laboratorium VirHealth. Besloten is nu om deze behandeling ook op zonweringdoek toe te passen om ook een doek met antivirale eigenschappen te kunnen aanbieden. Ook dit doek wordt op de R+T digital gepresenteerd.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details