Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
SELVE: ‘Goud en zilver in de categorie Aandrijvingen en besturingen!’
Bedrijfsleider Andreas Böck (rechts) met de gouden en hoofd marketing Alexander Vogt met de zilveren oorkonde.

SELVE: ‘Goud en zilver in de categorie Aandrijvingen en besturingen!’

SELVE kan tevreden zijn met het verloop van de eigen deelname aan de R+T in Stuttgart. Op een vernieuwde en ruime beursstand toonde het bedrijf zijn nieuwste productinnovaties, waarbij bezoekers de kans kregen om ze zelf uit te proberen en te ervaren. Bovendien werd het bedrijf ook nog eens bekroond met maar liefst twee R+T Innovation Awards.

Het bedrijf won zowel goud als zilver in de categorie Aandrijvingen en Besturingen voor rolluiken en zonweringsystemen. De gouden award werd toegekend aan de SE Breeze-com zonweringmotor, een innovatie die lof ontving voor zijn technologische vooruitgang en bijdrage aan windbescherming voor hoogwaardige knikarmschermen. Het zilver ging naar een door SELVE ontwikkelde vrijloop voor noodbediening. 

Managing Director Andreas Böck is vanzelfsprekend een tevreden man: “Bij het bedenken van nieuwe producten gaat het altijd om een succesvolle interactie tussen degene die het initiële idee lanceert, het team dat dit alles in de praktijk brengt én om de directe afstemming met onze vakspecialisten.” 

Het bedrijf blijft zich dan ook onverminderd richten op het bieden van oplossingen die energie-efficiëntie, wooncomfort en veiligheid combineren, waarmee de vakhandel sterke argumenten heeft voor een goed, inhoudelijk én overtuigend verkoopgesprek met de eindgebruikers in de showroom. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details